tsak77
Χρῆστος Τσακίρογλου
Εδώ παραθέτονται διάφορα μαθήματα που χρησιμοποιούνται στους όρθρους των Κυριακών. Κατά την δημιουργία της εκάστοτε ακολουθίας κάθε Κυριακής, θα χρησιμοποιούνται σύνδεσμοι με αυτό το θέμα, ώστε να υπάρχει καλύτερη αρχειοθέτηση καθώς και ευρύτητα επιλογών των ενδιαφερομένων να χρησιμοποιούν τις εν λόγω ακολουθίες.
Στο μέλλον θα προστεθούν και άλλοι ύμνοι, ώστε τα κομμάτια που να μένουν για την κάθε Κυριακή, να αφορούν μόνο τους εκάστοτε εορταζομένους Αγίους. Ευχαριστώ όσους μου έδωσαν την ιδέα για την δημιουργία αυτού του έιδους αρχειοθέτησης για την διευκόλυνση των μελών.
Υ.Γ. Έχω την εντύπωση, ότι στο Θεοτοκίο του ενδέκατου Εξαποστειλάριου κάποια φράση λείπει. Λόγω του ότι η Παρακλητική που έχω είναι των εκδόσεων "φως" μπορεί να έχει γίνει κάποια παράλειψη. Παρακαλώ όσοι προσέξετε κάτι, ενημερώστε με σχετικά.
Στο μέλλον θα προστεθούν και άλλοι ύμνοι, ώστε τα κομμάτια που να μένουν για την κάθε Κυριακή, να αφορούν μόνο τους εκάστοτε εορταζομένους Αγίους. Ευχαριστώ όσους μου έδωσαν την ιδέα για την δημιουργία αυτού του έιδους αρχειοθέτησης για την διευκόλυνση των μελών.
Υ.Γ. Έχω την εντύπωση, ότι στο Θεοτοκίο του ενδέκατου Εξαποστειλάριου κάποια φράση λείπει. Λόγω του ότι η Παρακλητική που έχω είναι των εκδόσεων "φως" μπορεί να έχει γίνει κάποια παράλειψη. Παρακαλώ όσοι προσέξετε κάτι, ενημερώστε με σχετικά.
Attachments
-
Κοντάκια και οίκοι αναστάσιμοι.doc46.5 KB · Views: 2,054
-
Το Αντίφωνο του Δ Ήχου.pdf185.7 KB · Views: 2,142
-
Αναστάσιμα Ευλογητάρια.pdf224 KB · Views: 2,362
-
Τον Δεσπότην και Αρχιερέα Αρχαίον.pdf172.7 KB · Views: 2,106
-
Αργά Ευλογητάρια Πέτρου Λαμπαδαρίου.pdf404.1 KB · Views: 1,459
-