2ο Ιεροψαλτικό Συνέδριο Κρήτης: «Η Ψαλτική Τέχνη στη Σύγχρονη Εκκλησιαστική και Κοινωνική Πραγματικότητα» (Χανιά, 2-4 Δεκεμβρίου 2016)

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Νομού Χανίων “Γεώργιος ο Κρης” προκηρύσσει το 2ο Ιεροψαλτικό Συνέδριο Κρήτης στα Χανιά από 2 έως 4 Δεκεμβρίου με γενικό τίτλο: “Η Ψαλτική Τέχνη στη Σύγχρονη Εκκλησιαστική και Κοινωνική Πραγματικότητα”.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ:
 
Last edited:

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
Γιώργο, με πρόλαβες! :)

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΣΙΝΧ εδώ.

Επισυνάπτεται και το σχετικό pdf.
 

Attachments

  • Προκήρυξη 2ου Ιεροψαλτικού Συνεδρίου Κρήτης 2016.pdf
    75.5 KB · Views: 35
Last edited:

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης

Attachments

  • Πρόγραμμα 2ου Ιεροψαλτικού Συνεδρίου Κρήτης 2016.pdf
    40.6 KB · Views: 61

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
Στην ιστοσελίδα του Σ.Ι.Ν.Χ. θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο που ξεκινάει αύριο:

  1. Αναλυτικό πρόγραμμα συνεδρίου
  2. Πληροφορίες για τους χώρους διεξαγωγής
  3. Πρόγραμμα ψαλτικών εκδηλώσεων
Θα χαρούμε να σας δούμε στα Χανιά. Για όσους δεν τα καταφέρουν, θα γίνει καταγραφή βίντεο και ήχου από όλες τις συνεδρίες και εκδηλώσεις. Το υλικό στη συνέχεια θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο προς ωφέλεια περισσοτέρων.

Καλό μήνα και καλό χειμώνα!
 

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
Αγαπητοί ψαλτολόγοι, η ανάρτηση του οπτικοακουστικού υλικού του 2ου Ιεροψαλτικού Συνεδρίου Κρήτης έχει ξεκινήσει στην ιστοσελίδα του ΣΙΝΧ:

http://georgiosokris.blogspot.gr

Έχει καλυφθεί σχεδόν η 1η μέρα και ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει αναρτηθεί όλο το υλικό. Μόλις ολοκληρωθεί, θα στείλω ένα εκτενέστερο μήνυμα με όλους τους σχετικούς συνδέσμους.
 

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
Φίλοι Ψαλτολόγοι,

αφού ευχηθώ σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει αναρτηθεί πλέον όλο το οπτικοακουστικό υλικό του 2ου Ιεροψαλτικού Συνεδρίου Κρήτης στην ιστοσελίδα του Σ.Ι.Ν.Χ (εδώ). Η χρονολογική σειρά των αναρτήσεων εκεί ακολουθεί ακριβώς το πρόγραμμα του συνεδρίου και το πρόγραμμα των ψαλτικών εκδηλώσεων. Λόγω της μορφής ιστολογίου (blog), μετά από λίγο καιρό θα είναι μάλλον δύσκολος ο άμεσος εντοπισμός του σχετικού υλικού, οπότε για εύκολη πρόσβαση στο μέλλον, παραθέτω εδώ τους σχετικούς συνδέσμους ομαδοποιημένους θεματικά. Εύχομαι το υλικό αυτό να φανεί χρήσιμο στους απανταχού της γης ιεροψάλτες και φίλους της ψαλτικής. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε!

 
Top