Ν Νίκος Κ. Παλαιό Μέλος Dec 26, 2008 #1 Έχει κανείς το κοινωνικό των Χριστουγέννων του Δημητρίου Σουρλαντζή σε Ά ήχο;
Ν Νίκος Κ. Παλαιό Μέλος Jan 3, 2009 #2 Νίκος Κουβελάς said: Έχει κανείς το κοινωνικό των Χριστουγέννων του Δημητρίου Σουρλαντζή σε Ά ήχο; Click to expand... Δεν το έχει κανένας σε ηλεκτρονική μορφή; Εγώ έχω ηχογράφηση, αλλά μου λέιπει το κείμενο. Αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει θα με βοηθούσε πολύ.
Νίκος Κουβελάς said: Έχει κανείς το κοινωνικό των Χριστουγέννων του Δημητρίου Σουρλαντζή σε Ά ήχο; Click to expand... Δεν το έχει κανένας σε ηλεκτρονική μορφή; Εγώ έχω ηχογράφηση, αλλά μου λέιπει το κείμενο. Αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει θα με βοηθούσε πολύ.
MISTIS Παλαιό Μέλος Jan 3, 2009 #3 Νίκος Κουβελάς said: Δεν το έχει κανένας σε ηλεκτρονική μορφή; Εγώ έχω ηχογράφηση, αλλά μου λέιπει το κείμενο. Αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει θα με βοηθούσε πολύ. Click to expand... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Attachments Picture 007.jpg 358.9 KB · Views: 278 Picture 006.jpg 342.9 KB · Views: 187 Koinwnikon_Xristougennwn_Sourlatzis.pdf 712.6 KB · Views: 272 Last edited by a moderator: Jan 18, 2014
Νίκος Κουβελάς said: Δεν το έχει κανένας σε ηλεκτρονική μορφή; Εγώ έχω ηχογράφηση, αλλά μου λέιπει το κείμενο. Αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει θα με βοηθούσε πολύ. Click to expand... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Ν Νίκος Κ. Παλαιό Μέλος Jan 3, 2009 #4 MISTIS said: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click to expand... Ευχαριστώ πολύ. Καλή χρονιά! Last edited by a moderator: Dec 21, 2011