Δοξαστικό Αίνων Κυριακής αγίων Πατέρων Βινάκη & Κοινωνικόν Μ. Σαββάτου Πέτρου

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Το δοξαστικό της ερχόμενης Κυριακής σε μέλος Γ. Βινάκη και επηρεασμένο από την εκτέλεση του Λ. Σφήκα με σταθερό και κάπως συντομότερο του κανονικού χρόνο εκτός από δυο τρία σημεία ώστε να μπορεί να λεχθεί και σε ενοριακούς ναούς αφού η συνολική του διάρκεια δε ξεπερνά τα εννέα λεπτά.
Το κείμενο εδώ προσφορά του μέλους της κοινότητας, αγαπητού Νικολάου: http://analogion.com/forum/attachment.php?attachmentid=59884&d=1328699810
 

Attachments

  • TonAgionPateron_Vinaki.mp3
    8.5 MB · Views: 38

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Αυτό το θέμα θα μπορούσε να ασχολείται και με τις διαφορές ανάμεσα στο πραγματικό και το επεξεργασμένο άκουσμα.

Ηχογράφησα σήμερα ζωντανά από το ναό κατά τη διάρκεια της ακολουθίας, το ίδιο δοξαστικό χωρίς την παραμικρή επεξεργασία και (ιδίως με ακουστικά) υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά.

Το ηχογραφικό ένα παλαιό, 4 ετών περίπου, από τα φτηνά olympus. Το μικρόφωνο χρησιμοποιούνταν ελάχιστα έτσι νομίζω δεν πρέπει να υπάρχει κάποια σημαντική αλλοίωση από τη μικροφωνική του ναού.

Όλα κι όλα στο αναλόγιο, εκτός του ψάλτη ήταν δύο άτομα. Ένας νέος μαθητής της ψαλτικής τέχνης, με πολύ όρεξη και ζήλο που ακούγεται να κρατά συνέχεια το ΝΗ ένας άλλος κύριος που ακούγεται στις καταλήξεις κυρίως, αλλά όχι μόνο.

Υ.Γ. Είχα ηχογραφήσει παλιότερα το κοινωνικό του Μεγάλου Σαββάτου και με την ευκαιρία το ανεβάζω κι αυτό εδώ.
 

Attachments

  • Koinoniko_M_Savvatou.mp3
    6.3 MB · Views: 10
  • TonAgionPateron_ZontaniHxografisi_XorisEpeksergasia.mp3
    9.7 MB · Views: 30
Top