Είναι από την περσινή πανήγυρη της μονής Ζωγράφου. Δεξιά έψαλλαν οι πατέρες του κελλίου ΜΠΟΥΡΑΖΕΡΗ - π. Νεκτάριος - Γρηγόριος- Εφραίμ- Σίλβεστρος- κλπ και αριστερά χορωδία κοσμικών από την Βουλγαρία. Στο πανηγύρι ήσαν και π. Αντύπας Καρεώτης και Σπυρίδων Μικραγιαννανίτης , οι οποίοι όμως εκετλούσαν περισσότερο διακόνημα τυπικάρηδων και δεν έψαλλαν παρά μόνο ελάχιστα κομμάτια ......Στην αγρυπνία λειτούργησε ο Βούλγαρος Μητρ.Φιλλιπουπόλεως κ. Νικόλαος. Ανεβάζω τον Εσπερινό και Λειτουργία - σε λίγες μέρες θα ανεβάσω και τον Όρθρο (ο οποίος ήταν ο καλύτερος Όρθρος που έχω ζήσει στο Άγιον Όρος)
(((( προς αποφυγή Παρεξήγησης δηλώνω ότι την ηχογράφηση έχει κάνει ο Βούλγαρος π. ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ και αυτός ΠΡΩΤΟΣ την είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα - εγώ απλά αναρτώ τα μέλη κ στην σελίδα του ψαλτολογίου - σε αυτόν λοιπόν κ τα εύσημα και οι ευχαριστιες :wink::wink
)))))))))
Μακάρι να ανέβουνκ άλλες ηχογραφήσεις των πατέρων του κελλιού αυτού.....
Κέρασμα για την εορτή μου που πλησιάζει σε λίγες μέρες προς όλα τα μέλη ....ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!!!!!!!!!
(((( προς αποφυγή Παρεξήγησης δηλώνω ότι την ηχογράφηση έχει κάνει ο Βούλγαρος π. ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ και αυτός ΠΡΩΤΟΣ την είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα - εγώ απλά αναρτώ τα μέλη κ στην σελίδα του ψαλτολογίου - σε αυτόν λοιπόν κ τα εύσημα και οι ευχαριστιες :wink::wink
Μακάρι να ανέβουνκ άλλες ηχογραφήσεις των πατέρων του κελλιού αυτού.....
Κέρασμα για την εορτή μου που πλησιάζει σε λίγες μέρες προς όλα τα μέλη ....ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!!!!!!!!!
Attachments
-
1 EIΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ Π.ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΙΛΙΑΣ.mp3817.1 KB · Views: 184
-
2 ΕΝΑΡΞΗ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΡΓΑ.mp35.2 MB · Views: 221
-
3 ΑΝΟΙΞΝΤΑΡΙΑ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΠΟΥΡΑΖΕΡΗ .mp32.7 MB · Views: 284
-
4ΑΝΤΑΝΕΛΕΙΣ .mp32.7 MB · Views: 181
-
5 ΕΞΑΠΟΣΤΕΛΕΙΣ.mp31.9 MB · Views: 150
-
6ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΓΕΡΟ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ .mp32.1 MB · Views: 200
-
7 ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ .mp32.9 MB · Views: 151
-
8 ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΔΙΑΚΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΚΗΤΗΣ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ.mp34 MB · Views: 189
-
9 ΚΕΚΡΑΓΑΡΙΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ ΑΓΙΑ .mp33.7 MB · Views: 271
-
10 ΣΤΙΧΟΛΟΓΙΑ Δ ΗΧΟΥ .mp35.5 MB · Views: 178
-
11 ΩΣ ΓΕΝΝΑΙΟΝ ΕΝ ΜΑΡΤΥΣΙΝ ΑΡΓΟ.mp32.2 MB · Views: 179