Ευχαριστώ όλους σας για τις θετικές κρίσεις και ιδιαίτερα τον Μιχάλη και τον Eiryk που συνέβαλλαν στην ανάρτηση αυτής της εγγραφής...Αν βρίσκετε στην απόδοση αυτού του καλοφωνικού ειρμού κάτι ωραίο ή ενδιαφέρον, αυτό ωφείλεται στο ότι έχω ακούσει πολύ και σε ένα βαθμό έχω αφομοιώσει τον ερμηνευτικό τρόπο απόδοσης των καλοφωνικών ειρμών από τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη Θρασ.Στανίτσα...Παράλληλα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, έμαθα την καλοφωνία ως είδος μελοποιιας από το δασκαλό μου Δημήτριο Γαλάνη, την εκφραστική δυνότητα του οποίου σε τέτοια μέλη θεωρώ ισάξια του Στανίτσα...δεν αναφέρομαι ούτε στο ύφος, ούτε στη φωνή κ.τ.λ...αναφέρομαι στο τρόπο σκέψης και στην δημιουργική ψαλτική φαντασία στην αποδοση των καλοφωνικών ειρμών, τα οποία δεν είναι ούτε απρουπόθετα ,ούτε χωρίς κανόνες, ούτε απλά μια φαντασία της στιγμής...εδράζονται σε γνώση των θέσεων , στην εμπειρία, στην θεωρητική κατάρτιση και στην ακουστική παράδοση...
Προσωπικά δεν θεωρώ ότι με αυτή την απόδοση προσέρφερα κάτι σημαντικό...απλά θέλησα η μικρή δημιουργική ενασχόλησή μου με την καλοφωνία, έτσι όπως αποτυπώθηκε με ερασιτεχνικό τρόπο σε αυτή την εγγραφή να εκτεθεί προς κρίση και αξιολόγηση δημόσια....