Emmanouil Giannopoulos
Emmanouil Giannopoulos
Αγαπητέ κ. Σόμαλη
Παίρνω αφορμή από το μήνυμά σας για να στείλω μία σελίδα με το κεκραγάριο του β' ήχου προς προβληματισμόν όλων και ανταλλαγή απόψεων. Θα μπορούσα να στείλω όποιον άλλο ήχο, απλώς επειδή αναφέρατε αυτόν, κι εγώ ακολουθώ. Αγαπητοί φίλοι, ποια είναι η γνώμη σας για το μέλος αυτό;
Ε.Γ.
Υ.Γ. Το κλάσμα στην συλλαβή "κρα" της προτελευταίας φράσης παραλείψτε το. Είναι λάθος του συγγραφέα.
Σχετικά με το ποιο αναστασιματάριο θα ψάλλω, ας σημειώσω τα εξής: πιστός στην Αθηναϊκή-ωδειακή μου παράδοση χρησιμοποιώ το αναστασιματάριο του Ιωάννη εκτός περιπτώσεων που λόγω παρατονισμών (συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό ) π.χ. Κεκραγάριο β΄ ήχου (εισακούσόν μου Κύριε) δεν μου "χτυπάει" καλά.
Παίρνω αφορμή από το μήνυμά σας για να στείλω μία σελίδα με το κεκραγάριο του β' ήχου προς προβληματισμόν όλων και ανταλλαγή απόψεων. Θα μπορούσα να στείλω όποιον άλλο ήχο, απλώς επειδή αναφέρατε αυτόν, κι εγώ ακολουθώ. Αγαπητοί φίλοι, ποια είναι η γνώμη σας για το μέλος αυτό;
Ε.Γ.
Υ.Γ. Το κλάσμα στην συλλαβή "κρα" της προτελευταίας φράσης παραλείψτε το. Είναι λάθος του συγγραφέα.
Attachments
Last edited: