P psaltaki ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΙΡΤΣΙΟΣ Jul 28, 2011 #1 Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες! Ψάχνω να βρω εάν υπάρχει μουσικά ο Ψαλμός ΛΘ΄ 39 (Υπομένων υπέμεινα τον Κύριον...). Μήπως εχει κανείς υποψιν του κάτι γι αυτό; Ευχαριστώ!
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες! Ψάχνω να βρω εάν υπάρχει μουσικά ο Ψαλμός ΛΘ΄ 39 (Υπομένων υπέμεινα τον Κύριον...). Μήπως εχει κανείς υποψιν του κάτι γι αυτό; Ευχαριστώ!
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Jul 28, 2011 #2 Από το «Ψαλτήριον Τερπνόν», έκδοση της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας. Attachments Υπομένων υπέμεινα (Ηχ. Βαρύς)-1.jpg 360.7 KB · Views: 755 Υπομένων υπέμεινα (Ηχ. Βαρύς)-2.jpg 320.7 KB · Views: 323
P psaltaki ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΙΡΤΣΙΟΣ Jul 28, 2011 #3 Ευχαριστώ πάρα πολυ για την άμεση ανταπόκριση σας κ.Νεοκλή! Με εξυπηρετήσατε! Ευχαριστώ!
P psaltaki ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΙΡΤΣΙΟΣ Jul 28, 2011 #4 Συγγνώμη για την ερωτηση, μήπως υπάρχει κ.Νεοκλή, μουσικο κείμενο και σε σύντομο μέλος; Ευχαριστω!
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Jul 28, 2011 #5 psaltaki said: Συγγνώμη για την ερωτηση, μήπως υπάρχει κ.Νεοκλή, μουσικο κείμενο και σε σύντομο μέλος; Ευχαριστω! Click to expand... Το μόνο που έχω υπόψη μου εγώ, είναι αυτό.
psaltaki said: Συγγνώμη για την ερωτηση, μήπως υπάρχει κ.Νεοκλή, μουσικο κείμενο και σε σύντομο μέλος; Ευχαριστω! Click to expand... Το μόνο που έχω υπόψη μου εγώ, είναι αυτό.
Π ΠΑΤΗΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Παλαιό Μέλος Oct 6, 2011 #7 neoklis said: Το μόνο που έχω υπόψη μου εγώ, είναι αυτό. Click to expand... Σε σύντομο μέλος οι Σιμωνοπετρίτες δεν έχουν. Last edited: Oct 6, 2011
neoklis said: Το μόνο που έχω υπόψη μου εγώ, είναι αυτό. Click to expand... Σε σύντομο μέλος οι Σιμωνοπετρίτες δεν έχουν.
S Stavros Konstantinidis Νέο μέλος Sep 20, 2022 #8 neoklis said: Από το «Ψαλτήριον Τερπνόν», έκδοση της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας. Click to expand... Ευχαριστούμε!
neoklis said: Από το «Ψαλτήριον Τερπνόν», έκδοση της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας. Click to expand... Ευχαριστούμε!