καλό εεεεεεεε???
Όχι μόνο έγραψες το 1000στό μήνυμα, αλλά τελείωσες και την... 100η σελίδα στα Ευτράπελα!!! Να δω ποιο άλλο θέμα θα φτάσει 100 σελίδες! Κι έχει ο Θεός... Μου φαίνεται αυτό το θέμα είναι ένα forum από μόνο του! Σιγά σιγά θα πρέπει να το χωρίζουμε και σε υποκατηγορίες!
Μία από τις υποκατηγορίες του θέματος "Ευτράπελα(αστείες καταστάσεις στο ψαλτήρι)" θαρρώ πώς είναι το "Ευτράπελα(αστείες καταστάσεις στο ψαλτολόγιον)"!!!
Κάτσε Κώστα να δεις ευτράπελο, όπου να ναι σχολάει ο Γενικός και θα στα διαγράψει τα μηνύματα!
Βρέθηκα σε βάπτιση στην οποία η λειτουργική συμπεριφορά των ιερέων με έκαναν να σκεφτώ το εξής: "Αν ποτέ σταλεί μητροπολιτική εγκύκλιος που θα επιτρέπει να λέγονται οι ευχές μαγνητοφωνημένες από κασετόσωνο, αυτοί αμέσως θα ρωτήσουν αν μπορούν να το βάλουν στο γρήγορο. Θα βαριούνται και να τα ακούν". Βάπτιση 6-6.45, καπάκι εσπερινός μόνο από τους ιερείς (τον άκουγαν και οι του συνεργείου στολισμού για τον επόμενο γάμο), γάμος 7.30μ.μ.
Υ.Γ. Επίσης για προβληματισμό: Σήμερα το πρωί ήρθε να με βοηθήσει φίλος που συνήθως δεν ανεβαίνει στο αναλόγιο, εκκλησιάζεται όμως ανελλιπώς τουλάχιστον για τα τελευταία 10 χρόνια που τον γνωρίζω από την αρχή του όρθρου. Στο τέλος μου είπε: "Τελικά από εδώ συμμετέχεις πιο καλάστ η λειτουργία άμα θέλεις. Ενώ όταν είσαι κάτω ως θεατής είναι αλλιώς."
Βασικά, αυτό κάθε άλλο παρά για γέλια είναι...
ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ;85237 said:και ων επεκαλύφθησαν
Αν δεν βρω, θα μείνω μέχρι το πανηγύρι (15 Δεκέμβρη) και μετά θα πάω για πρώτη φορά να κάνω Χριστούγεννα στο χωριό...
Παναγιώτη μην γελάς... έρχεται και η σειρά σου!:wink:
(Ἄν καί θέλω νά συμμετέχω σ᾿ αὐτό τό θέμα)
Θέλετε ή δεν θέλετε;