Δοξολογία Πέτρου Λαμπαδαρίου Ήχος Πλ. Β΄

stapaman

Εφησυχάζων & ενίοτε προξενών αλγεινάς εντυπώσεις δ
Από το "Ταμείον Ανθολογίας" του Γρηγορίου του Πρωτοψάλτου, (Κων/πολις, 1834) ανεβάζω Αργή Δοξολογία Πλ. Β΄ Ήχου , σε μέλος Πέτρου του Λαμπαδαρίου.
 

Attachments

  • ΑΡΓΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΠΛ. Β΄, ΠΕΤΡΟΥ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ.pdf
    698.4 KB · Views: 863
Για πανήγυρη, τί δοξολογία σε πλ. β προτείνετε; (εκτός Βιολάκη Ραιδεστηνού που τις έχουμε βαρεθεί) κάτι για ποικιλία...
 
Εγώ στον πλ. Δ. Ο Φιρφυρής πάντως κάνει το απήχημά του σαν σε πλ. β.
 
Από το "Ταμείον Ανθολογίας" του Γρηγορίου του Πρωτοψάλτου, (Κων/πολις, 1834) ανεβάζω Αργή Δοξολογία Πλ. Β΄ Ήχου , σε μέλος Πέτρου του Λαμπαδαρίου.
Την επισυνάπτω και με τον ''ΜΕΛΩΔΟ''
 

Attachments

  • Δοξολογία πλ. β΄ Πέτρου Πελοπονησίου.mel
    28.1 KB · Views: 116
  • Δοξολογία πλ. β΄ Πέτρου του Πελοπονησίου.pdf
    289.8 KB · Views: 389
Μόλις προχθές έστειλα προσωπικό μήνυμα στον κ. Βασίλη, αν θα μπορούσε να γράψει την πολύ ωραία αυτή δοξολογία- από άποψη περιεκτικών θέσεων και ρυθμού- και σήμερα κι όλας ο αγαπητός και φίλος κ. Βασίλειος Κιαμηλίδης μας την προσφέρει "εις κοινόν ωφελος". Με ευκαιρία και του επιμνημόσυνου τρισάγιου προς τον Πέτρο Λαμπαδάριο http://www.psaltologion.com/showthread.php?t=12798 ας ψάλλουμε την παρούσα δοξολογία ως ελάχιστο φόρο τιμής στον μεγάλο μουσουργό και εις δόξαν του Θεού.
κ. Βασίλη και πάλι ευχαριστούμε!
 
Last edited:
Back
Top