Ν Νέγρης Γιάννης Μέλος May 16, 2011 #1 Κατάλληλη καί γιά τό πανηγύρι τῶν Κωνσταντίνου & Ἐλένης Attachments Αργοσύντομη Δοξ. Δ΄Πα.pdf 172.9 KB · Views: 195
F farlekas 1980 Παλαιό Μέλος May 27, 2011 #3 neoklis said: Είναι η δοξολογία σε λέγετο ή όχι; Click to expand... Με γνωμονα τις πενιχρες μου θεωρητικες γνωσεις οχι . Το λογο ομως εχουν οι κ.κ.θεωρητικοι και δοξα τω Θεω , το "Ψ" εχει πολλους !
neoklis said: Είναι η δοξολογία σε λέγετο ή όχι; Click to expand... Με γνωμονα τις πενιχρες μου θεωρητικες γνωσεις οχι . Το λογο ομως εχουν οι κ.κ.θεωρητικοι και δοξα τω Θεω , το "Ψ" εχει πολλους !
D dimskrekas Δημήτρης Σκρέκας May 27, 2011 #4 farlekas 1980 said: Με γνωμονα τις πενιχρες μου θεωρητικες γνωσεις οχι . Το λογο ομως εχουν οι κ.κ.θεωρητικοι και δοξα τω Θεω , το "Ψ" εχει πολλους ! Click to expand... Ποιός μίλησε για λέγετο ή (πλ) β διατονικό; Δ.
farlekas 1980 said: Με γνωμονα τις πενιχρες μου θεωρητικες γνωσεις οχι . Το λογο ομως εχουν οι κ.κ.θεωρητικοι και δοξα τω Θεω , το "Ψ" εχει πολλους ! Click to expand... Ποιός μίλησε για λέγετο ή (πλ) β διατονικό; Δ.