koudounellis
Ευστράτιος Κουδουνέλλης
Καλησπέρα σας μήπως έχει κάποιος το αναστασιματάριο του Κωνσταντίνου
πρωτοψάλτου;
πρωτοψάλτου;
Χρήστο το έχεις ολόκληρο το αναστασιματάριο του Κων/νου; Το έχει εδώ κι ο Χρήστος ο Ψωμιάδης αλλά λείπουν οι 3-4 πρώτες σελίδες. Σκεφτόμουν να το φωτογραφήσω (μόλις μπορέσω) και να το βάλω εδώ στο φόρουμ μια και δεν έχει επανεκδοθεί. Θα μπορούσες άραγε να μας φωτογραφήσεις-σκανάρεις τις πρώτες σελίδες που δεν έχουμε εμείς;Όσον αφορά στο Αναστασιματάριό του δεν έχω ιδέα εάν έχει επανεκδοθεί (αυτό που έχω στα χέρια μου τυγχάνει να είναι η πρώτη έκδοση)
Να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς που έχει το Αναστασιματάριο του Κων/νου Πρωτοψάλτου της εκδόσεως του 1863 (γιατί ο Χρήστος έχει την έκδοση του 1865) και την δυνατότητα να σκανάρει-φωτογραφήσει τις πρώτες σελίδες, δηλαδή από το εξώφυλλο μέχρι και την σελίδα 4 του μουσικού κειμένου-με τον όποιο πρόλογο ή ακόμα και λευκά φύλλα αν υπάρχουν, για να συμπληρώσουμε αυτό που έχω εγώ (από τον κ.Ψωμιάδη) όταν πρώτα ο Θεός τελειώσω την φωτογράφησή του και την επεξεργασία, για να το ανεβάσω ολοκληρωμένο στο φόρουμ.
Ευχαριστώ.
Η φωτογράφηση σχεδόν τελείωσε (απόψε πιστεύω να τελειώσει) αλλά θέλει τώρα επεξεργασία και επανέλεγχο, οπότε αργεί ακόμα...Καλημέρα είναι έτοιμο το αναστασιματάριο του Κωνσταντίνου;
Το περιμένω με ''λαχτάρα και αγωνία''. Ευχαριστώ
Επειδή έχω αφήσει κάποια χρεωστούμενα σε βιβλία-σε μέλη του φόρουμ (κι αναφέρομαι κυρίως στον κ.Στράτο Κουδουνέλη αγαπητό φίλο, εξαίρετο ιεροψάλτη και συνάδελφο) επανέρχομαι για λίγο για να δώσω ψηφιοποιημένο στο φόρουμ το Αναστασιματάριο του Κων/νου Πρωτοψάλτου.Η φωτογράφηση σχεδόν τελείωσε (απόψε πιστεύω να τελειώσει) αλλά θέλει τώρα επεξεργασία και επανέλεγχο, οπότε αργεί ακόμα...
Έχω μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορώ να το δουλέψω πολλή ώρα. Πρώτα ο Θεός όμως όταν ετοιμαστεί θα ανέβει. Δεν το έχω ξεχάσει. Απλά πάω πιο αργά τώρα.
Σε έντυπη έκδοση γνωρίζει κανείς αν πωλείται πουθενά?