Άγνωστοι

Λιάκος Η

Μέλος
Οι ηχογραφήσεις είναι από ψηφιακό δίσκο που μου δόθηκε ευλογία σε επίσκεψη στο Άγιον Όρος.Πρέπει να είναι από το Ι.Κ. Ιωάννη του Θεολόγου στην Παναγούδα απ΄όσο μπορώ να δω στο αρχείο.Πιστεύω να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ανέβασμα στο forum.

Attachments

• Δοξαστικό.mp3
    14.8 MB · Views: 280
  • Αξιον Εστί.mp3
    3.1 MB · Views: 257
  • Εξομολογείσθε.mp3
    9.1 MB · Views: 244
μήπως είναι αυτοί ; http://analogion.com/forum/showthread.php?t=3719
εγώ, πάλιν, έχω 2 cd που περιέχουν αυτούς τους ύμνους και γράφει με σλαβονικά γράμματα ότι είναι χορός του Κωνσταντίνου Φωτοπούλου !
τελικά, ξέρει κανείς ποιοι είναι ;

Attachments

• _01.jpg
    3.3 MB · Views: 58
Eίναι από το κελλί του αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Καρυές Αγίου Όρους, νομίζω είναι το κελλί που βρίσκεται ακριβώς κάτω από του π. Παισίου. Εκεί είναι ο γέροντας Γρηγόριος που έχει γράψει και βιβλία. Αν θέλετε ανεβάζω και εγώ 2 κομμάτια από αυτό το cd. Aν είναι πείτε το

Eίναι από το κελλί του αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Καρυές Αγίου Όρους, νομίζω είναι το κελλί που βρίσκεται ακριβώς κάτω από του π. Παισίου. Εκεί είναι ο γέροντας Γρηγόριος που έχει γράψει και βιβλία. Αν θέλετε ανεβάζω και εγώ 2 κομμάτια από αυτό το cd. Aν είναι πείτε το

Αν προέρχονται από cd που κυκλοφορεί στο εμπόριο νομίζω δεν πρέπει ν΄ανεβάσουμε άλλα.

Επειδή μάλλον απο αυτό είναι και εγώ λεω καλύτερα ας το αφήσουμε φτάνουν δυο κομμάτια. Μη δημιουργήσουμε προβλημα κρίμα είναι

Last edited:
Back