Ν ΝΙΚΟΣ Π. Παλαιό Μέλος Dec 12, 2010 #1 Πριν λίγους μήνες ήρθε στα χέρια μου αυτό το σπάνιο και ωραίο Άξιον εστίν σε πλ. πα.Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ!! Attachments ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ ΗΧΟΣ ΠΛ. Α΄.png 45 KB · Views: 400 Last edited: Dec 13, 2010
Πριν λίγους μήνες ήρθε στα χέρια μου αυτό το σπάνιο και ωραίο Άξιον εστίν σε πλ. πα.Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ!!
D dkalpakidis Dimitrios Kalpakidis Dec 13, 2010 #2 ΝΙΚΟΣ Π.;94238 said: Πριν λίγους μήνες ήρθε στα χέρια μου αυτό το σπάνιο και ωραίο Άξιον εστίν σε πλ. πα.Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ!! Click to expand... Σπάνιο; εγώ αυτό ψάλλω πάντα στον πλάγιο του α'. Είναι από την Μουσική Πανδέκτη του Ιωάννου.
ΝΙΚΟΣ Π.;94238 said: Πριν λίγους μήνες ήρθε στα χέρια μου αυτό το σπάνιο και ωραίο Άξιον εστίν σε πλ. πα.Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ!! Click to expand... Σπάνιο; εγώ αυτό ψάλλω πάντα στον πλάγιο του α'. Είναι από την Μουσική Πανδέκτη του Ιωάννου.
Ν ΝΙΚΟΣ Π. Παλαιό Μέλος Dec 13, 2010 #3 Τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει σε κάποιον ναό! Last edited: Dec 13, 2010