Χμμμμ.... Πρώτος βλέπω ψήφισα, ελπίζω να πάει καλά (μη με λέτε και γκαντέμη μετά...

) Εξηγώ και τι και γιατί ψήφισα (χρήσιμο φαντάζομαι)
Είμαι υπέρ της
κατάργησης του Κανονισμού ως έχει εν το συνόλω του και κατάρτισης νέου από την αρχή. Η φιλοσοφία μου απλή: Δεν μπορείς να βελτιώσεις κάτι (ακόμα και αν έχει θετικά σημεία...) το οποίο εξ αρχής απαξιώθηκε και δεν εφαρμόστηκε, και μάλιστα από τους ίδιους εκείνους που τον ψήφισαν αλλά και τον επέβαλαν (διότι μη μου πει κανείς ότι ο μέσος ψάλτης ικανοποιήθηκε και ήταν σύμφωνος με αυτό που τελικά ψηφίστηκε. Ειδικότερα εάν το φέρναμε το θέμα σε καθολική ψηφοφορία θα έπαιρνε όσες ψήφους έπαιρνε και ο συγχωρεμένος ο Ζίγδης τη δεκαετία του '80....

). Είναι λοιπόν πιστεύω σαν να πάμε να κάνουμε αισθητικές επεμβάσεις στη Γεωργία Βασιλειάδου...

Αναμφίβολα ο Κανονισμός ως έχει, έχει κάαααααααποια θετικά. Όμως συνολικά θέλει πολλή δουλειά για να γυρίσει ο τροχός. Οπότε με την παραπάνω φιλοσοφία, ότι δλδ. δε μπορείς να διορθώσεις κάτι που απαξιώθηκε και δεν λειτούργησε ποτέ, τάσσομαι υπέρ της κατάργήσής του και της ψήφισης νέου, κρατώντας τα ελάχιστα καλά του.
Θα μου πείτε "πάλι από την αρχή;" Θα απαντήσω, "γιατί όχι; Είστε μήπως ικανοποιημένοι από την προηγούμενη αρχή, πορεία, και τέλος;" :wink:
Καλημέρα σε όλους, έτη πολλά στους εορτάζοντες με πρώτο τον Οικουμενικό Πατριάρχη!