S Stavros78 Σταύρος Ζαχαρίου Sep 17, 2010 #1 Μήπως ξέρει κανένας αν κυκλοφορεί η Μελωδική Ανθοδέσμη (νομίζω 5 τόμοι) του Μαν. Χ"Μάρκου; Αν δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα μπορεί κάποιος που έχει τα βιβλία (ή κάποια από αυτά) ηλεκτρονικά να τ' ανεβάσει. Έχω ψάξει στο διαδύκτιο αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πολύ.
Μήπως ξέρει κανένας αν κυκλοφορεί η Μελωδική Ανθοδέσμη (νομίζω 5 τόμοι) του Μαν. Χ"Μάρκου; Αν δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα μπορεί κάποιος που έχει τα βιβλία (ή κάποια από αυτά) ηλεκτρονικά να τ' ανεβάσει. Έχω ψάξει στο διαδύκτιο αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πολύ.
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Apr 28, 2011 #2 Η «ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ» Μ.ΧΜάρκου (τόμος Β΄) ανέβηκε από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Χαλκιδικής, εδώ. Επισυνάπτονται τα περιεχόμενα του συγκεκριμένου τόμου. Attachments image14.jpg 883.7 KB · Views: 202
Η «ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ» Μ.ΧΜάρκου (τόμος Β΄) ανέβηκε από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Χαλκιδικής, εδώ. Επισυνάπτονται τα περιεχόμενα του συγκεκριμένου τόμου.
Μιχαήλ Τσαβαρής Ιερός Καθεδρικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Apr 28, 2011 #3 neoklis said: Η «ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ» Μ.ΧΜάρκου (τόμος Β΄) ανέβηκε από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Χαλκιδικής, εδώ. Επισυνάπτονται τα περιεχόμενα του συγκεκριμένου τόμου. Click to expand... Λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο.
neoklis said: Η «ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ» Μ.ΧΜάρκου (τόμος Β΄) ανέβηκε από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Χαλκιδικής, εδώ. Επισυνάπτονται τα περιεχόμενα του συγκεκριμένου τόμου. Click to expand... Λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο.
D dimskrekas Δημήτρης Σκρέκας Apr 28, 2011 #4 Αρχων said: Λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο. Click to expand... Ο μεγάλος...αδελφός επιβλέπει...
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Apr 28, 2011 #5 Αρχων said: Λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο. Click to expand... Ε, όλο και κάπου θα είναι διαθέσιμο!
Μιχαήλ Τσαβαρής Ιερός Καθεδρικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Apr 28, 2011 #6 neoklis said: Ε, όλο και κάπου θα είναι διαθέσιμο! Click to expand... Εντάξει άκυρο το έχω. Θέλετε να το ανεβάσω? μάλλον μπορώ να το ανεβάσω?
neoklis said: Ε, όλο και κάπου θα είναι διαθέσιμο! Click to expand... Εντάξει άκυρο το έχω. Θέλετε να το ανεβάσω? μάλλον μπορώ να το ανεβάσω?