Φίλε Γιάννη,
από τις "Εξηγήσεις" φαίνεται σε οποιονδήποτε με λίγη εμπειρία ότι η φωνή σου θα είναι πολύ όμορφη και στο ψάλσιμο, κάτι που πράγματι συμβαίνει. Νομίζω ότι τους στόχους που ο ίδιος θέτεις στον εαυτό σου (με τους οποίους απόλυτα συμφωνώ) τους πετυχαίνεις με αξιοσημείωτη για την ηλικία σου επιτυχία. Άλλωστε είναι νομίζω φανερό και το άγχος σου που αν δεν υπήρχε το άκουσμα θα ήταν ακόμη καλύτερο.
Συνέχισε έτσι!
ΥΓ. Στο "Σε υμνούμεν" κάτι δεν πάει καλά στο ισοκράτημα;
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ;81103 said:
Όσον αφορά στο ισοκράτημα ....
Γιώργος Μ.;81107 said:Τώρα μόλις είδα ότι δάσκαλός σου είναι ο Χάρης Νταραβάνογλου. Άρα δεν χρειάζεται να τρέχεις αύριο πρωί πρωί...
Έχεις ακριβώς ότι χρειάζεται.
Σε βλέπω ψηλά μια μέρα φίλε.
ΥΓ Προς stapaman: φίλε, ο Κώστα δεν εννοούσε το Ζω στον Φρύγιο, αλλά εκείνο που κι εγώ κατάλαβα, ότι το Ζωή δεν πατιέται σωστό πλήκτρο.δεν είναι σωστά ρυθμισμένο
Αναρωτιέμαι, πού τα' μαθες τόσα κόλπα...:wink:
Το ξανάκουσα, έχει δίκιο ο Σταύρος. Δεν πατιέται καλά η ύφεση στο Βου (ή κάτι τέτοιο) και δημιουργείται κάτι διάφωνο.
Αγαπητέ Ιωάννη, επειδή είσαι νέος και άρα μπορεί να βοηθηθείς απο την γνώμη μου, θα σου έλεγα ότι δεν είναι ώρα για να ηχογραφείς αλλά για να ακούς και να διαβάζεις. Μόνο έτσι θα κάνεις κάτι ουσιώδες για τον εαυτό σου και την ψαλτική.Μελέτη λοιπόν και όχι ηχογραφήσεις
Αντωνης Μιχελουδακης;81117 said:Φίλε Σταύρο και γω την γνώμη μου είπα στο παλικάρι.Ο καλύτερος να ήταν πάλι τα ίδια θα του έλεγα στην ηλικία που είναι.Αυτή είναι η άποψή μου για τα νέα παιδιά
Μα δεν υπαρχει θέμα ασεβείας ....τι είμαι και είσαι ασεβής; κανείς δεσπότης είμαι;Σεβαστή η γνώμη σου. Το ότι διαφωνώ δεν σημαίνει ότι ... ασεβώ
Κουβέντα κάνουμε. Forum γαρ!