Δύο δίσκοι 45 στροφών του Άρχοντα Χαρ. Ταλιαδιώρου

farlekas 1980

Παλαιό Μέλος
Πριν 30 χρονια περιπου "επεσαν" στα χερια μου δυο 45αρια του κυρ-Χαριλαου . Το ενα ειχε το" Ερχομενος ο Κυριος" και "Η αμαρτωλος" , το αλλο το "Εις το μνημα σε επεζητησεν" και το σπαθιον "Αξιον εστι " αμφοτερα μελη του ΠΡΙΓΓΟΥ ! Το εκανα κασσετα αλλα σε καποια μετοικηση την εχασα . Με αφορμη την αναζητηση του κ.Μπουλμπουτζη , αναζητω κι'εγω αυτα τα δισκακια ! Οποιος τα εχει ας τα ανεβασει προς κοινη ωφελεια ! Ευχαριστω !
 

farlekas 1980

Παλαιό Μέλος
Να υποθεσω οτι ο μονος ισως που μπορει να βοηθησει ειναι ο κ.Φαναρας ; Αγαπητε συναδελφε και συμφορουμιστα singer βοηθησε !!!
 

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Γιαννόπουλος με αφορμή την παράκλησή μου σε αυτό. Έτσι, αυτοί οι δίσκοι ψηφιοποιήθηκαν από το αρχείο του και τους ανεβάζω εδώ ανεπεξέργαστους (εν καιρώ ενδεχομένως και καθαρισμένους). Τον ευχαριστώ θερμά που μοιράστηκε το αρχείο του μαζί μας και παραθέτω παρακάτω τις εν λόγω ηχογραφήσεις. Για την ανάρτηση αυτή υπάρχουν ενδοιασμοί λόγω του ότι πρόκειται για εμπορικό υλικό. Προς το παρόν το υλικό αυτό δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο. Αν υπάρξει δυσαρέσκεια από τον άρχοντα για την ανάρτησή αυτή, επειδή ενδεχομένως να σκέφτεται να τα περιλάβει σε κάποιο CD, ας μας ενημερώσει κάποιος φίλος για να τα αποσύρουμε.


 

Attachments

  • 01 ΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΣΕ ΕΠΕΖΗΤΗΣΕΝ.mp3
    4.3 MB · Views: 384
  • 02 ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.mp3
    4.2 MB · Views: 412
  • 03 ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ.mp3
    4.7 MB · Views: 346
  • 04 Η ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΔΡΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΥΡΟΝ.mp3
    4.8 MB · Views: 320

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Θερμές ευχαριστίες και στους δύο!
 

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Οι παραπάνω δίσκοι φέρουν αριθμό Columbia SCDG 3575 & 3576. Χρονολογία έκδοσής τους δεν μπόρεσα να βρω άμεσα. Ο κοντινός όμως δίσκος με αριθμό SCDG 3571 υπάρχει χρονολογημένος στο Διαδίκτυο (πρβλ εδώ κι εδώ) με χρονολογία 1966. Ακόμη, ο ολίγον μεταγενέστερος (λόγω αριθμού) δίσκος SCDG 3592 περιέχει το τραγούδι «Πήρες τον πόνο μου» από τη Βίκυ Μοσχολιού, το οποίο εδώ χρονολογείται ομοίως στα 1966. Επομένως και τα δισκάκια αυτά του Ταλιαδώρου, των οποίων οι αριθμοί παρεμβάλλονται των παραπάνω δίσκων, θα κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά.
 
Last edited:
Top