Επειδή λογικό είναι ο Δημήτρης να μη μπορεί να τα κάνει όλα, προσφέρομαι να γράψω ένα γράμμα, το οποίο θα αποσταλλεί υποτίθεται σε φορείς που ίσως ενδιαφέρονται (Οικ. Πατριαρχείο, Συλλ. Μουσικοφίλων Κων/πόλεως, Εκκλησία της Ελλάδος) αλλά δηλώνω ότι δεν έχω την εμπειρία και ίσως δε πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα χρειαστώ βοήθεια, όχι τόσο στο ύφος (ευγένεια χρειάζεται κ τίποτε άλλο πιστεύω) όσο στο περιεχόμενο, τι να περιέχει οπωσδήποτε και τι ενδεχομένως να μην περιέχει. Καλύτερα κάποιος που ξέρει πιο πολλά περί εκδόσεων κτλ κτλ. Προσφέρεται κάποιος; Αν όχι, και συμφωνείτε, το κάνω εγώ.
Επίσης, ρωτάω, μη γνωρίζοντας, χρειάζεται μια κατάσταση του τι έχει γίνει μέχρι στιγμής, από ποιόν, και τι απομένει να γίνει; Αν ναι, μπορώ να την ετοιμάσω, εκτός αν θέλει κάποιος άλλος.
Καλό είναι νομίζω να δούμε σε πρώτη φάση ποιός ενδιαφέρεται να γράψει. Θεωρώ αυτονόητους ενδιαφερόμενους τον Δημήτρη Κουμπαρούλη, την κα Ντόβα, τον Χάρη Συμεωνίδη τον π. Μάξιμο, τον κ. Τσακίρογλου και εμένα, καθώς ήδη γράφουμε, άλλος από την αρχή που ξεκίνησε η προσπάθεια, άλλος από λίγο αργότερα.