georgiosben
Γιώργος Μπενέτσης
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως μόλις κυκλοφόρησε το «Χερουβικάριο». Πρόκειται για ένα βιβλίο 454 σελίδων και περιέχει Χερουβικά παλαιών και νεοτέρων συνθετών τόσο σπάνια όσο και λιγότερο γνωστά (βέβαια δεν λοίπουν και τα κλασικά) που δίνουν την ευκαιρία όχι μόνο για να ψαλλούν στο αναλόγιο αλλά και για μελέτη. Το βιβλίο είναι του εκδοτικού οίκου «Θεοδωρακόπουλου - Μυρίπνοον» στο Αίγιο και το προλογίζει ο λόγιος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και γνώστης της Βυζαντινής Μουσικής κ. Ιερόθεος Βλάχος. Έχει σκληρό εξώφυλλο και είναι γραμμένο με διχρωμία. Τη δακτυλογράφηση του βιβλίου την έχω κάνει εγώ καθώς εργάζομαι στον εν λόγω εκδοτικό οίκο.
Η τιμή του είναι στα 40 ευρώ. Όσοι θα ήθελαν να το προμηθευτούν μπορούν να το παραγγείλουν: Είτε απο τον εκδότη κ. Φώτη Θεοδωρακόπουλο στο 26910-29842 είτε απο εμένα με Π.Μ. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Ανεβάζω και δείγμα του βιβλίου.
Η τιμή του είναι στα 40 ευρώ. Όσοι θα ήθελαν να το προμηθευτούν μπορούν να το παραγγείλουν: Είτε απο τον εκδότη κ. Φώτη Θεοδωρακόπουλο στο 26910-29842 είτε απο εμένα με Π.Μ. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Ανεβάζω και δείγμα του βιβλίου.
Attachments
Last edited: