Πατέρες και Αδελφοί, φίλοι και φίλες του χώρου τούτο και πάλι χαιρετώ την αγάπη σας. Ψάχνωντας στο σάιτ δεν βρήκα πουθενά την ασματική ακολουθία των αγίων τεσσαράκοντα γυναικών και επειδή πολλές γυναίκες νόμίζουν ότι δεν έχουν εορτή παραθέτω τα ονόματά των Αγίων γυναικών και την ακολουθία τους που την είχα στον υπολογιστή μου.
Ἀδαμαντίνη, Ἀθηνᾶ, Ἀκριβή, Ἀντιγόνη, Ἀριβοία, Ἀσπασία, Ἀφροδίτη, Διόνη, Δωδώνη, Ἐλπινίκη, Ἐρασμία, Ἐρατώ, Ἑρμηνεία, Εὐτέρπη,Θάλεια, Θεανώ,
Θεανόη, Θεονύμφη, Θεοφάνη, Καλλιρρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Λάμπρω, Μαργαρίτα, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω,
Οὐρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολυμνία, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη,
Τρωάς, Χάιδω, Χαρίκλεια. καὶ Ἀμμοῦν τοῦ Διακόνου καὶ Διδασκάλου αὐτῶν.
μαζί θα προσπαθήσω να ανεβάσω και την γραμματοσειρά που είναι στημμένο το κείμενο για να σας μείνει όπως το έχω γράψει.
παπα Νικόλας από Κρήτη
Ἀδαμαντίνη, Ἀθηνᾶ, Ἀκριβή, Ἀντιγόνη, Ἀριβοία, Ἀσπασία, Ἀφροδίτη, Διόνη, Δωδώνη, Ἐλπινίκη, Ἐρασμία, Ἐρατώ, Ἑρμηνεία, Εὐτέρπη,Θάλεια, Θεανώ,
Θεανόη, Θεονύμφη, Θεοφάνη, Καλλιρρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Λάμπρω, Μαργαρίτα, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω,
Οὐρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολυμνία, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη,
Τρωάς, Χάιδω, Χαρίκλεια. καὶ Ἀμμοῦν τοῦ Διακόνου καὶ Διδασκάλου αὐτῶν.
μαζί θα προσπαθήσω να ανεβάσω και την γραμματοσειρά που είναι στημμένο το κείμενο για να σας μείνει όπως το έχω γράψει.
παπα Νικόλας από Κρήτη