Χαίρομαι για τη διάδοση της ευλάβειας του νεοφανούς θαυματουργού Ιεράρχου και Ομολογητού. Καλή αγρυπνία!
Ωστόσο δεν μπορώ να μην κρύψω την πικρία μου για την περιθωριοποίηση της μνήμης των Αποστόλων Βαρθολομαίου & Βαρνάβα και τη λησμονιά πολλών αγίων της Αττικής γής από τους ναούς του λεκανοπεδίου...Π.χ. πού έγινε αγρυπνία για τον Αθηναίο Νεομάρτυρα Αντώνιο;
Χαίρομαι για τη διάδοση της ευλάβειας του νεοφανούς θαυματουργού Ιεράρχου και Ομολογητού. Καλή αγρυπνία!
Ωστόσο δεν μπορώ να μην κρύψω την πικρία μου για την περιθωριοποίηση της μνήμης των Αποστόλων Βαρθολομαίου & Βαρνάβα και τη λησμονιά πολλών αγίων της Αττικής γής από τους ναούς του λεκανοπεδίου...Π.χ. πού έγινε αγρυπνία για τον Αθηναίο Νεομάρτυρα Αντώνιο;
Γιώργος Μ.;75943 said:Δεν είμαι, άπαγε, συντονιστής στη θέση του συντονιστή...
Καλό Χάρη, αλλά πού είναι; Δεν το βλέπω.....![]()
Καταλιμπάνεται (λέξη πού σᾶς ἀρέσει);Ωστόσο δεν μπορώ να μην κρύψω την πικρία μου για την περιθωριοποίηση της μνήμης των Αποστόλων Βαρθολομαίου & Βαρνάβα
Φίλε Παναγιώτη, αν είναι απλώς "κατά διαστήματα" ο χρόνος θα το δείξει, δηλαδή ο Θεός. Αλλά για όλα υπάρχει μια αρχή. Και του αγίου Ιωάννου του Ρώσου και του αγίου Νεκταρίου η μνήμη και τόσων άλλων αγίων έτσι ξεκίνησε και γιγαντώθηκε. Τι σημαίνει δυστυχώς λοιπόν; ΠΟιος ορίζει το δυστυχώς;Δυστυχώς η τιμή κάποιων αγίων γίνεται (ως μη ώφελε) κατά διαστήματα της μόδας