ixadin Ηχάδιν Nov 18, 2009 #1 Από την έκδοση της Ι. Μ. Δοχειαρίου "Πανηγυρική ακολουθία της Συνάξεως των Παμμεγίστων Ταξιαρχών" Ηχογράφηση εδώ Attachments Εκλογή Αγγέλων πλ Β Νδ.pdf 13.9 MB · Views: 1,276
Από την έκδοση της Ι. Μ. Δοχειαρίου "Πανηγυρική ακολουθία της Συνάξεως των Παμμεγίστων Ταξιαρχών" Ηχογράφηση εδώ
P panosdohi Παναγιώτης Παρασκευόπουλος Feb 25, 2010 #3 Ένα πολύ όμορφο δοξαστικό που ταιριάζει πολύ με τη συγκεκριμένη εκλογή. Μέλος Νικηφόρου Ηθικού από την ομόηχη εκλογή του στους Αρχαγγέλους. Υ.Γ. Υπάρχει και θεοτοκίο το οποίο όμως δεν έχω. Αν κανείς έχει υπ' όψιν του πού μπορεί να βρεθεί (εκτός της ΕΒΕ) ας μας πει. Attachments %u0394%u03BF%u03BE%u03B1%u03C3%u03C4%u03B9%u03BA%u03CC %u039D. %u0397%u03B8%u03B9%u03BA%u03BF%u03CD 1.1 MB · Views: 188
Ένα πολύ όμορφο δοξαστικό που ταιριάζει πολύ με τη συγκεκριμένη εκλογή. Μέλος Νικηφόρου Ηθικού από την ομόηχη εκλογή του στους Αρχαγγέλους. Υ.Γ. Υπάρχει και θεοτοκίο το οποίο όμως δεν έχω. Αν κανείς έχει υπ' όψιν του πού μπορεί να βρεθεί (εκτός της ΕΒΕ) ας μας πει.
ixadin Ηχάδιν May 22, 2010 #4 panosdohi said: Ένα πολύ όμορφο δοξαστικό που ταιριάζει πολύ με τη συγκεκριμένη εκλογή. Μέλος Νικηφόρου Ηθικού από την ομόηχη εκλογή του στους Αρχαγγέλους. Click to expand... Δεν είχα τι να κάνω και το έγραψα τον Η/Υ Μια ασημαντη παρατήρηση: Ο Χουρμουζιος στην αρχή της εκλογής γράφει ότι είναι ήχος πλ β΄ πα αλλά από τον τρίτο στίχο και μετά θέτει την μαρτυρία του Νενανώ Μέσα στη βδομάδα θα βρώ και το Και νυν Attachments Δοξαστικο Πολυελαίου Ηθικού.pdf 521.1 KB · Views: 431
panosdohi said: Ένα πολύ όμορφο δοξαστικό που ταιριάζει πολύ με τη συγκεκριμένη εκλογή. Μέλος Νικηφόρου Ηθικού από την ομόηχη εκλογή του στους Αρχαγγέλους. Click to expand... Δεν είχα τι να κάνω και το έγραψα τον Η/Υ Μια ασημαντη παρατήρηση: Ο Χουρμουζιος στην αρχή της εκλογής γράφει ότι είναι ήχος πλ β΄ πα αλλά από τον τρίτο στίχο και μετά θέτει την μαρτυρία του Νενανώ Μέσα στη βδομάδα θα βρώ και το Και νυν
Π πεταστής Παλαιό Μέλος - Χαράλαμπος May 22, 2010 #5 Αν δεν κάνω λάθος, εκλογή για τους αρχαγγέλους (μουσικό κείμενο), είχε ανέβει και στο <<αγγλόφωνο>> μέρος του forum.. Αν θυμάται κανείς, ας μας το ξανα-υποδείξει..
Αν δεν κάνω λάθος, εκλογή για τους αρχαγγέλους (μουσικό κείμενο), είχε ανέβει και στο <<αγγλόφωνο>> μέρος του forum.. Αν θυμάται κανείς, ας μας το ξανα-υποδείξει..
ixadin Ηχάδιν Jun 4, 2010 #6 Άργησα; Δεν άργησα! Λοιπόν ιδού το Και νυν. Εχω ξεχάσει να ευχαριστήσω δημοσίως τον Άρχοντα Διορθωτή Τάσο Μπόκο που έχει διορθώσει πάρα πολλά κείμενά μου. Αφιερωμένο στον Νικόλαο Τώρα όσον αφορά πεταστής said: εκλογή για τους αρχαγγέλους (μουσικό κείμενο) Click to expand... αυτὀ ήταν του Κουκουζέλους από τον Λατρινό πολυέλαιο Attachments Kai nyn.pdf 109.2 KB · Views: 272
Άργησα; Δεν άργησα! Λοιπόν ιδού το Και νυν. Εχω ξεχάσει να ευχαριστήσω δημοσίως τον Άρχοντα Διορθωτή Τάσο Μπόκο που έχει διορθώσει πάρα πολλά κείμενά μου. Αφιερωμένο στον Νικόλαο Τώρα όσον αφορά πεταστής said: εκλογή για τους αρχαγγέλους (μουσικό κείμενο) Click to expand... αυτὀ ήταν του Κουκουζέλους από τον Λατρινό πολυέλαιο
Π. Σ. Σπυρίδων Jan 15, 2021 #7 ixadin said: Από την έκδοση της Ι. Μ. Δοχειαρίου "Πανηγυρική ακολουθία της Συνάξεως των Παμμεγίστων Ταξιαρχών" Ηχογράφηση εδώ Click to expand... Ηχητικό με την εξαιρετική αυτή εκλογή, απο τους Δοχειαρίτες π. Αντίπα και π. Αμφιλόχιο, εδώ. Ηχητικό και απο τον ΤΡΟΠΟ του Κ.Αγγελίδη, εδώ. Last edited: Jan 16, 2021
ixadin said: Από την έκδοση της Ι. Μ. Δοχειαρίου "Πανηγυρική ακολουθία της Συνάξεως των Παμμεγίστων Ταξιαρχών" Ηχογράφηση εδώ Click to expand... Ηχητικό με την εξαιρετική αυτή εκλογή, απο τους Δοχειαρίτες π. Αντίπα και π. Αμφιλόχιο, εδώ. Ηχητικό και απο τον ΤΡΟΠΟ του Κ.Αγγελίδη, εδώ.