π. Μάξιμος
Γενικός Συντονιστής
Η σελ. 97 ήταν έτσι στο site της μητροπόλεως Άρτης; Μου την απορρίπτει το Adobe στη δημιουργία του pdf και χαλάει όλο.
Η σελ. 97 ήταν έτσι στο site της μητροπόλεως Άρτης; Μου την απορρίπτει το Adobe στη δημιουργία του pdf και χαλάει όλο.
Μηναίον Αυγούστου, Ιωάννινα 1795 λέει το αρχείο, αλλά το σωστό είναι Βενετία 1795.
Ὀρθῶς."Ενετίησιν" λοιπόν.
Μηναίον Αυγούστου, Ιωάννινα 1795 λέει το αρχείο, αλλά το σωστό είναι Βενετία 1795.
Τό γιατί μή τό ρωτᾶς. Εἶναι σάν τήν "ζώνη...", πού πιστεύω κάποιοι κατασκευαστές σελίδων "πολύξεροι" τά κάνουν αὐτά, δῆθεν γιά καλό καί νά πουλήσουν ἐκδούλευση (ἐνῶ δέν ξέρουν τίποτε) καί πιστεύω πώς δέν θά εὐθύνεται ἡ Μητρόπολη (οὔτε ὁ Μητροπολίτης) καί δέν θά γνωρίζουν τίποτε ἀπό αὐτά πού γίνονται, ὡς μή εἰδικοί.Ιωάννινα λέει η ιστοσελίδα της μητροπόλεως Άρτης, δεν ξέρω όμως γιατί.
Τα κάνει κάποιος pdf; Αλλιώς να τα κάνω εγώ.
Έτοιμα κι αυτά:Θα κάνω εγώ Φεβρουάριο και Νοέμβριο.
Επειδή το Μηναίο του Αυγούστου δεν έχει ανέβει, αν μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει στο Ψαλτολόγιο...
Κι αὐτό εἶχε ἀνέβει Χρῆστο. Ἦταν ἐδῶ. Ἐπιβεβαιώνεται κι ἀπό ἐδῶ. Δυστυχῶς δέν γράφανε, ἀλλά ξέραμε. Τότε τά κατεβάσαμε ὅλα.Επειδή το Μηναίο του Αυγούστου δεν έχει ανέβει, αν μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει στο Ψαλτολόγιο (προσπάθησα με το DownThemAll αλλά με αυτό κατεβάζεις μόνο την ιστοσελίδα και όχι το περιεχόμενο), ή ας μου δώσει οδηγίες να το κάνω εγώ
Επισυνάπτω το pdf Αὐγούστου 1795.
Πολύ ὡραῖα!
Ἄν θέλεις ἀνέβασε μέ τόν ἴδιο τρόπο καί τό Σεπτεμβρίου 1808.