Αγαπητοι Φιλοι
Ο Δημος Βολου εκδιδει το περιοδικο ''εν Βολω'' (τριμηνιαια εκδοση) . Σε προσφατο διπλο τευχος , υπαρχει πολυσελιδο αφιερωμα με τιτλο ''Η ψαλτικη τεχνη στη Μαγνησια'' . Υπαρχει σαν δωρο και διπλο cd με πολλες-πολλες ηχογραφησεις παλαιων ψαλτων της Μαγνησιας . Η επιμελεια (και τα κειμενα) του αφιερωματος εγινε απο το εκλεκτο μελος του ''Ψαλτολογιον'' κ. Κωνσταντινο Χ. Καραγκουνη , Θεολογο Δρ Βυζαντινης Μουσικολογιας . Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον κ. Καραγκουνη για την εργασια του αυτη .
Απο την θεση αυτη θελω να ευχαριστησω την κ. Ελενη Ντοβα-Χατζη , εκλεκτο μελος του ''Ψαλτολογιον'' , που ειχε την καλωσυνη να μου αποστειλλει το εν λογω περιοδικο και τα δυο cd .
Επισυναπτω το εξωφυλλο του περιοδικου και το σημειωμα του επιμελητη καθως
και εξι υμνους (εντελως τυχαια επιλογη) .
Ο Δημος Βολου εκδιδει το περιοδικο ''εν Βολω'' (τριμηνιαια εκδοση) . Σε προσφατο διπλο τευχος , υπαρχει πολυσελιδο αφιερωμα με τιτλο ''Η ψαλτικη τεχνη στη Μαγνησια'' . Υπαρχει σαν δωρο και διπλο cd με πολλες-πολλες ηχογραφησεις παλαιων ψαλτων της Μαγνησιας . Η επιμελεια (και τα κειμενα) του αφιερωματος εγινε απο το εκλεκτο μελος του ''Ψαλτολογιον'' κ. Κωνσταντινο Χ. Καραγκουνη , Θεολογο Δρ Βυζαντινης Μουσικολογιας . Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον κ. Καραγκουνη για την εργασια του αυτη .
Απο την θεση αυτη θελω να ευχαριστησω την κ. Ελενη Ντοβα-Χατζη , εκλεκτο μελος του ''Ψαλτολογιον'' , που ειχε την καλωσυνη να μου αποστειλλει το εν λογω περιοδικο και τα δυο cd .
Επισυναπτω το εξωφυλλο του περιοδικου και το σημειωμα του επιμελητη καθως
και εξι υμνους (εντελως τυχαια επιλογη) .
Attachments
-
01=4'06''=Μαργαριτοπουλος Αλεξανδρος= Δυναμις Γ. Κρητος Βος.mp32.4 MB · Views: 255
-
02=3'33''=Μητρου Δημητριος=Υποδεξαι Βηθλεεμ Πλ.Δος.mp32 MB · Views: 134
-
03=2'35''=Γεροπουλος Τρυφων=Ιουδας ο παρανομος Βος.mp31.5 MB · Views: 102
-
04=1'53''=Ζουμπουλης Θεοδωρος=Ο τυφλος γεννηθεις Βος.mp31.1 MB · Views: 89
-
05=2'33''=Τακουδης Χρηστος=Ποιοις υμνωδιων καλλεσι Βος.mp31.5 MB · Views: 89
-
06=4'07''=Αργυροπουλος Κυριακος=Ω ποσων αγαθων Βος.mp32.4 MB · Views: 115
-
Εξωφυλλο.jpg893.4 KB · Views: 50