P paris Ατσάς Κουμπαράς Jul 3, 2009 #1 ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΑ. 22430 22900 ΚΙΝ. 697 45 200 47
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΑ. 22430 22900 ΚΙΝ. 697 45 200 47
S souldatos Στέφανος Σουλδάτος Aug 7, 2009 #3 paris said: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ) Click to expand... Τι εννοείς "ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ"; Πιάνει μόνος του τον ήχο; Σε ποια σχολή είναι εκπαιδευμένος; Αν μου κάνει Νη στις καταλήξεις του πρώτου ήχου, θα τον πετάξω από το παράθυρο...
paris said: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ) Click to expand... Τι εννοείς "ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ"; Πιάνει μόνος του τον ήχο; Σε ποια σχολή είναι εκπαιδευμένος; Αν μου κάνει Νη στις καταλήξεις του πρώτου ήχου, θα τον πετάξω από το παράθυρο...
P paris Ατσάς Κουμπαράς Aug 8, 2009 #4 Μπορεί να ψάλλει κιόλας όταν κουραστείς.....φτιάχνει καφέ.....βάζει μπουγάδα....και με λίγη εκπαίδευση θα σου κάνει και μασαζ.... Δεν εχεις και αδικο...ειναι της εκκλησιας μου τον ειχε αγορασει ο προηγουμενοσ δεξιος αλλα περα απ την πλάκα υπάρχουν καποιοι που τους αρέσει...
Μπορεί να ψάλλει κιόλας όταν κουραστείς.....φτιάχνει καφέ.....βάζει μπουγάδα....και με λίγη εκπαίδευση θα σου κάνει και μασαζ.... Δεν εχεις και αδικο...ειναι της εκκλησιας μου τον ειχε αγορασει ο προηγουμενοσ δεξιος αλλα περα απ την πλάκα υπάρχουν καποιοι που τους αρέσει...
S stapaman Εφησυχάζων & ενίοτε προξενών αλγεινάς εντυπώσεις δ Aug 8, 2009 #6 Το μέλος agrippas είχε αναφέρει κάπου ότι τελικά αγόρασε τον ISO2 των Αφών Ναούμ.