V vagelis Antonia Xristoforaki Linardaki. Feb 29, 2008 #1 Μοναχοι της Ι. Μ. Σιμωνοπετρας ψαλλουν το ΜΑΡΙΑ του Πετρου Μπερεκετη . Attachments 3'41''=ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΕΣ=ΜΑΡΙΑ(Μπερεκετη) Γος.mp3 1.3 MB · Views: 687
Λ Λεωνίδας Λεωνίδας Γαρουφαλῆς Sep 30, 2008 #2 Ηχογράφησα από ραδιοφωνική εκπομπή κι ανεβάζω εδώ στο "ψαλτολόγιο" πολυέλεο Εξομολογείσθε τω Κυρίω... Ξεκινούν με πλάγιο του πρώτου, στη συνέχεια κάνουν και μερικούς στίχους εναρμόνιους. Κατόπιν νενανώ. Απόλαυση! Attachments Εξομολογείσθε [πολυέλεος].mp3 11.6 MB · Views: 584
Ηχογράφησα από ραδιοφωνική εκπομπή κι ανεβάζω εδώ στο "ψαλτολόγιο" πολυέλεο Εξομολογείσθε τω Κυρίω... Ξεκινούν με πλάγιο του πρώτου, στη συνέχεια κάνουν και μερικούς στίχους εναρμόνιους. Κατόπιν νενανώ. Απόλαυση!
Σαλίβερος Χαράλαμπος Παλαιό Μέλος Dec 10, 2008 #3 Α΄ΜΕΡΟΣ Attachments Αγνή Παρθένε ηχ.πλ. α΄..mp3 8.4 MB · Views: 278 Δόξα, Και νύν, Πολυελέων..mp3 7 MB · Views: 301
Y ybulbu δ. Ιερώνυμος Μπουλμπουτζής Dec 10, 2008 #4 Είναι από τα CD της μονής; Υπάρχει η άδεια για τη δημοσίευσή τους;
Σαλίβερος Χαράλαμπος Παλαιό Μέλος Dec 10, 2008 #5 ybulbu said: Είναι από τα CD της μονής; Υπάρχει η άδεια για τη δημοσίευσή τους; Click to expand... δεν ξέρω
ybulbu said: Είναι από τα CD της μονής; Υπάρχει η άδεια για τη δημοσίευσή τους; Click to expand... δεν ξέρω
Μ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Νέο μέλος Dec 26, 2008 #6 vagelis said: Μοναχοι της Ι. Μ. Σιμωνοπετρας ψαλλουν το ΜΑΡΙΑ του Πετρου Μπερεκετη . Click to expand... εθχαριστώ για τη δημοσίευση ,είναι πολύ ωραίο.
vagelis said: Μοναχοι της Ι. Μ. Σιμωνοπετρας ψαλλουν το ΜΑΡΙΑ του Πετρου Μπερεκετη . Click to expand... εθχαριστώ για τη δημοσίευση ,είναι πολύ ωραίο.
Hristakis ῾Αγιοσοφίτης Dec 20, 2009 #7 Καλές γιορτές Attachments P1121434.JPG 1.1 MB · Views: 95 P1121437.JPG 1.1 MB · Views: 57
A andreas_a Μέλος Feb 26, 2016 #10 Κατευθυνθήτω η προσευχή μου, Ήχος πλ. β΄ Last edited by a moderator: May 12, 2022