π. Μάξιμος
Γενικός Συντονιστής
Εὐχαρίστως κοινοποιῶ τό παρακάτω μήνυμα πού ἔλαβα ἀπό τόν κ. Κονταξῆ περί τοῦ γνωστοῦ μας γιά τήν προσφορά του καί μέλους τοῦ φόρουμ π. Λέοντος.
http://analogion.com/forum/member.php?u=11709
http://analogion.com/forum/showthread.php?t=2630
π Μάξιμε,
Χριστός Ανέστη,
Έλαβα email από την πρεσβυτέρα του π Leo Candace Leo περί πέρατος σπουδών του (μεταπτυχιακό) στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης στις 18 Μαΐου. Αν κρίνετε σκόπιμο να αναγγελθεί σύμφωνα με την επιθυμία του π Leo κάνετε την ανάρτηση του παρακάτω κειμένου Αγγλικού και Ελληνικού.
Presb Candace,
Forgive me, but I’m going to toot the horn here:
I’m very pleased to share that my husband has fulfilled the requirements for the M.Div. degree at Holy Cross Greek Orthodox School of Theology in Brookline, MA. I am particularly proud of him because at age 56, he has completed the degree that he started back at Aristotle University (Thessaloniki) back in 1993. Graduation is Saturday, May 18. Fr. not only fulfilled the academic requirements admirably, but also continued routinely serving as a presbyter at various churches, assisting the Metropolis of Boston, throughout our time in New England. I am in awe of his accomplishment and continued devotion to Christ’s Holy Church. Axios, brother in Christ, Leo the presbyter!
Από την Πρεσβυτέρα Candace αναγγελία περί πέρατος μεταπτχιακών σπουδών π. Leo Schefe
Συγχωρήστε με, αλλά πρόκειται να το αναγγείλω εδώ:
Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ το γεγονός ότι ο σύζυγός μου έχει εκπληρώσει τις απαιτήσεις για το βαθμό Μαστερ Θεολογίας (M.Div) στον Τίμιο Σταυρό της Ελληνικής Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής στο Brookline, MA. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη γι 'αυτόν γιατί στην ηλικία των 56, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές που άρχισε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (Θεσσαλονίκη), το 1993. Η αποφοίτηση έγινε το Σάββατο 18 Μαΐου. Ο Πατήρ όχι μόνο εκπλήρωσε τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις αξιοθαύμαστα, αλλά και συνέχισε να υπηρετεί τακτικά ως πρεσβύτερος σε διάφορες εκκλησίες, βοηθώντας την Μητρόπολη της Βοστώνης, καθ όλη την παραμονή μας στη Νέα Αγγλία. Μου προκαλεί δέος η ολοκλήρωση των σπουδών του και η συνέχιση της αφοσίωσής του στην Αγία Εκκλησία του Χριστού. Ἄξιος, ο αδελφός εν Χριστώ, ο Λέων ο πρεσβύτερος!
Πρεσβυτέρα Candace
Συγχαίρομεν!!!