T
Tzanakos_B
Guest
Απαράδεκτος!!! Δεν είναι μόνο τα thanks που λαμβάνει ο Γιάννης, γιατί εδώ μέσα πολλά από αυτά είναι πλασματικά, αλλά και η κακομοιριά που εκπέμπει το μήνυμά σας!!! Ντροπή, μιλάτε για τον Γιάννη Αρβανίτη έτσι; Μάλλον δεν ξέρετε τους δασκάλους σας καλά ή εγώ τους υπερ-εκτίμησα!!! Κύριε, άλλο μου χάρισε ο Θεός φωνή και επιβάλλομαι με αυτή και άλλο μου χάρισε ο Θεός φωνή και καλλιέργησα και τις γνώσεις μου, όπως ο Γιάννης!!!!
Εσείς λοιπόν που λέτε ότι γνωρίζετε τα ψαλτικά της Θεσσαλονίκης, πες τε μας ποιους μαθητές άφησαν πίσω τους αυτοί οι Μεγάλοι Δάσκαλοι; Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν Ψαλτάρες αλλά όχι και ΄τόσο μεγάλοι Δάσκαλοι με τους τόσους πολλούς ψάλτες μαθητές. Περισσότερους μαθητές άφησε ο Σουρλατζής από όλους του τρεις μεγάλους της Θεσσαλονίκης. Σας λέει κάτι αυτό;;;
Συνάδελφε Sotres , δεν θα γίνω συνήγορος του Θόδ. Αιτωλού , θα μπορούσε βέβαια το σχόλι΄ του να ήταν , καθαρά , άποψη δική του και να μην αναφερθεί στους Δασκάλους της Θεσσαλονίκης... Έγραψα κι εγώ το σχόλιό μου και ζυγίζω κάθε λέξη που γράφω... Σε ένα σημείο θα διαφωνήσω . Οι μεγάλοι της Θεσσαλονίκης , ανέδειξαν εκατοντάδες Μαθητές , κυρίως ο Καραμάνης , οι οποίοι , διακονουν με μεγάλη επιτυχία τα Αναλόγια διαφόρων Ναών της Πατρίδας , ζώντες και τεθνεώτες... Στο Φόρουμ , γράφουμε όλοι τίς απόψεις μας και κρινόμεθα με ευπρέπεια.. Γιατί να ντρέπεται ο συνάδελφος ??? Ουδείς είναι στο απυρόβλητο.. ούτε βέβαια και ο κ. Ι. Αρβανίτης...!!! Β. ΤΖ.