Με αφορμή
αυτό το επιχείρημα του κ. Βαγγέλη και επειδή ξέρει τι αγάπη και σεβασμό τρέφω γι αυτόν, παρ' ότι συμφωνώ μάλλον με τον κ. Ζάχαρη και συνήθως δεν ηχογραφώ (παιδιά είμαστε άλλωστε ακόμα

), ανεβάζω κάτι από την προηγούμενη Κυριακή Β' Νηστειών 2009. Ξέρετε ήμουν κρυωμένος, με μπέρδευαν πότε πότε τα ίσα, δεν είχα κοιμηθεί καλά το βράδυ και τέτοια...

Εντάξει όμως, κάπως έτσι ψάλλω οπότε ...κάθε κριτική καλοδεχούμενη

Χαραλάμπης
ΥΓ1 ...και μη μου γράψει κανείς ότι γλείφω τον κ. Βαγγέλη, είναι ο πιο αυθεντικός εδώ στο φόρουμ, χώρια που μας έχει ανεβάσει εκατοντάδες ώρες εξαιρετικών και σπάνιων ηχογραφήσεων μέσα από τις εκπομπές του.
ΥΓ2 Βέβαια το ανεβάζω και γιατί προδόθηκα...

Στο μήνυμα για την αποθορυβοποίηση έχω snapshots με αυτή την ηχογράφηση ανοιγμένη στο Audition

Αγαπητε Χαρη
Κατ' αρχην σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια . Μαλλον ομως τα παραλες (ειναι ο πιο αυθεντικος ..) .
Βεβαιως και δεν με ''γλειφεις'' .
Δεν με ''γλειφει'' κανεις στο φορουμ , για τον απλο λογο οτι κανεις δεν εχει να κερδισει κατι αν με γλειψει . Ουτε δασκαλος της Β.Μ. ειμαι , ουτε κανεις αξιολογος ψαλτης . Αρα τι να κερδισει ; Καποιες ηχογραφησεις που ισως εχω ;
Ουτως η αλλως τις ανεβαζω οποτε μπορω .
Εχω γραψει παλαιωτερα (ως συνηθως δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα) , οτι σημερα
εχουμε πολλους ψαλτες που διαθετουν και καλη φωνη και εχουν και πολυ καλες θεωρητικες γνωσεις (μαλλον περισσοτερες απο παλιους μεγαλους ψαλτες) . Ομως ακουγωντας τους , δεν μου κανουν αυτο το παραπανω κλικ ,
αυτο που μου κανουν οι παλιοι . Ισως βεβαια γιατι μεγαλωσα (ειμαι απο το 1950 σε αναλογιο) με τα δικα τους ακουσματα , με αυτα ποτιστικα , αυτα συνηθισα , αυτα φαινεται διαμορφωσαν τα γουστα μου .
Τωρα για το ''την γαρ σην μητραν ..'' που ανεβασες . Ξερεις οτι δεν συνηθιζω την κριτικη (ασε που αν σου γραψω καλη κριτικη , ισως καποιοι να πουνε οτι ''ξεπληρωνω το γλυψιμο'') , αλλα μια που την επιζητας , θα μου επιτρεψεις τα ακολουθα : Δεν μου εκαμες αυτο το παραπανω κλικ που γραφω πιο πανω .
Αλλά : Με το σημερινο ''στατους κβο'' των νεων ψαλτων , σε βρισκω αρκετα
αξιολογο . Καλη και καθαρη φωνη και παρ' ολο που λες ενα δυσκολο μαθημα ,
διαπιστωσα και καλο χρονο (το πιο βασικο στην ψαλτικη κατα την αποψη μου)
και καλη γνωση του μαθηματος . Εισαι και τενορακι .
Αυτα τα ολιγα και εχω την πεποιθηση οτι δεν εχεις φθασει ακομα στο ''πικ'' σου
οποτε ο χρονος δουλευει υπερ σου .
Και κατι , οχι προσωπικα (οχι μονο για σενα) , αλλα γενικωτερο . Πολλες φορες καποιοι ταλαντουχοι ''σολιστες'' , αδικουνται απο βοηθους (αναγκαιο κακο) που τους πλαισιωνουν .