Οι πηγές είναι διάφορες, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη αλλά γενικά, όταν έφτιαχνα κάτι τέτοιο κατέβαζα όποια έντυπη ή ψηφιακή πηγή έχω στην κατοχή μου. Πέτρος Λαμπαδάριος, Ιωάννης και Μανουήλ, Κηλτζανίδης κ.α. χρονικά μέχρι τον Πρίγγο. Από κει και μετά συνειδητά δεν επιλέγω κάτι, όχι λόγω σνομπ, έχω δοκιμάσει στο αναλόγιο σχεδόν τα πάντα και είδα ποια μου πάνε και ποια όχι, ποια όπως λένε κάποιοι "μυρίζουν λιβάνι" και ποια αναδύουν άλλα αρώματα, πλούσια και όμορφα μεν, άσχετα με το λιβάνι και τον χώρο που αυτό χρησιμοποιείται δε, πάντα κατά την δική μου άποψη.Χρηστο απο που εκανες την καταγραφη της ακολουθιας απο ποιο μουσικο βιβλιο
Από το δοξαστάριον του Π. Κηλτζανίδου και αυτό του Σ. Γεωργακόπουλου.Καλησπέρα...
Υπάρχουν σε μουσικά τα τροπάρια της Λιτής της εορτής...????(εκτός απο αυτά που έχει ο Καραμάνης)
Ἐδῶ (http://analogion.com/forum/showthread.php?p=177741#post177741) γιά 2013 σέ Κυριακή, ὅπως καί ὁ ὄρθρος (http://analogion.com/forum/showthread.php?t=28742).Καλημέρα σας μήπως έχει κανείς την ακολουθία του εσπερινού της 8ης σεπτεμβρίου? Ας την ανεβάσει κάποιος αν δεν είναι κόπος, σας ευχαριστώ !!!!
Δύο ἠχογραφήσεις ὄρθρου ἔχουμε στό Ψ, τοῦ 1968 καί τοῦ 1974 (μέ τόν Νικολάκη). Δύο διαφορετικά δοξαστικά ψάλλει. Οἱ εἰδήμονες ἄς ποῦν τυχόν προέλευση.Μήπως υπάρχουν τα δοξαστικά Εσπερινού κ Όρθρου του Γενεθλίου της Θεοτόκου από τον Θρ.Στανίτσα??Ευχαριστώ
Μήπως υπάρχουν τα δοξαστικά Εσπερινού κ Όρθρου του Γενεθλίου της Θεοτόκου από τον Θρ.Στανίτσα??Ευχαριστώ
Για την ακρίβεια, το 1974 το ψάλλει μέσα από την Πατριαρχική Φόρμιγγα του Πρίγγου. Το έφτιαξα βιντεάκι και ξεκίνησα να το ανεβάζω στο youtube, οπότε σε λίγο θα αποδειχτεί και οπτικοακουστικώς!Δύο ἠχογραφήσεις ὄρθρου ἔχουμε στό Ψ, τοῦ 1968 καί τοῦ 1974 (μέ τόν Νικολάκη). Δύο διαφορετικά δοξαστικά ψάλλει. Οἱ εἰδήμονες ἄς ποῦν τυχόν προέλευση.
Στήν ἱστοσελίδα τοῦ Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως ὑπάρχει τοῦ Ἐλευθερίου Γεωργιάδου [link & pdf] πού πλησιάζει ἡ ἠχογράφηση τοῦ 1974 (χωρίς νά σημαίνει τίποτε αὐτό).