Καραμάνης - Τραγούδια

Johnsteff

Στεφούλης Ιωάννης
Ο δάσκαλος Καραμάνης εκτός από κορυφαίος εκτελεστής της ψαλτικής μας τέχνης ήταν και ένας μοναδικός τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών. Τα μόνα τραγούδια που έχω εγώ στην κατοχή μου από τον δάσκαλο είναι αυτά εδώ, από μια παλιά ηχογράφηση, και σας τα παραδίδω με χαρά.

Attachments

• Dimotiko Amanes.mp3
    4 MB · Views: 205
  • Dimotiko Sti skala p' anebaineis.mp3
    3 MB · Views: 176
  • Dimotiko Apopsi den koimi8ika - Orxistra.mp3
    5.8 MB · Views: 158
  • Dimotiko Mia boskopoula.mp3
    5.8 MB · Views: 180
  • Dimotiko Duo ntoumates.mp3
    1.6 MB · Views: 110
  • Dimotiko Osa boyna.mp3
    9.2 MB · Views: 179
  • Dimotiko Leila - tourkikon.mp3
    5.2 MB · Views: 152
Επισυναπτω και εγω , ενα τουρκικο και τον Σαμπαχ Αμανε ''Βασανα πικρες ..''
πιο ολοκληρωμενο .

Attachments

• 5'07''= Batarken_new.mp3
    1.8 MB · Views: 85
  • 4'25''= Βασανα (Σαμπαχ αμανες)_new.mp3
    1.5 MB · Views: 104
Επισυναπτω και εγω , ενα τουρκικο και τον Σαμπαχ Αμανε ''Βασανα πικρες ..''
πιο ολοκληρωμενο .

Αγαπητέ μου Βαγγέλη, σ' ευχαριστούμε για τον αμανέ, αλλά δεν είναι πιο ολοκληρωμένη η εκτέλεση που έβαλες, αλλά είναι μια τελείως άλλη εκτέλεση, αρκετά γεροντική, που μπορεί κανείς να την βρει στην όμορφη κασέττα με δημοτικά τραγούδια που έβγαλε ο δάσκαλος.

Τις δύο εκτελέσεις, αυτή που ανάρτησα εγώ και εκείνη που ανάρτησες εσύ, τις χωρίζουν κάποιες δεκαετίες...

Αγαπητέ μου Βαγγέλη, σ' ευχαριστούμε για τον αμανέ, αλλά δεν είναι πιο ολοκληρωμένη η εκτέλεση που έβαλες, αλλά είναι μια τελείως άλλη εκτέλεση, αρκετά γεροντική, που μπορεί κανείς να την βρει στην όμορφη κασέττα με δημοτικά τραγούδια που έβγαλε ο δάσκαλος.

Τις δύο εκτελέσεις, αυτή που ανάρτησα εγώ και εκείνη που ανάρτησες εσύ, τις χωρίζουν κάποιες δεκαετίες...

Αγαπητε Γιαννη
Βεβαιως και ειναι αλλη εκτελεση . Με το ''πιο ολοκληρωμενη'' δεν ενοουσα της δικης σου ηχογραφησης . Ισως δεν το ξεκαθαρισα . Δεν εχω την κασετα που αναφερεις . Τον αμανε τον βρηκα σε ενα σιντι που εχω με διαφορα του Αρχωντα . Να εισαι καλα και να μας προσφερεις τετοιες ηχογραφησεις .

Επισυνάπτω όλα τα τραγούδια ψηφιοποιημένα από κασέτα.Πολλά ήδη έχουν αναρτηθεί αλλά με διαφορετικές εκτελέσεις από τον Άρχοντα.Αυτές είναι πιο χρονοβόρες και με περισσότερη μουσική....Να υπενθυμίσω τους αγαπητούς διαχειριστές για πνευματικά δικαιώματα και τα τοιαύτα...Καλή ακρόαση.

Attachments

• Απόψε δεν κοιμήθηκα-Τα μελιτζανιά.MP3
    23.7 MB · Views: 116
  • Βάσανα,πίκρες και καϋμοί.MP3
    9.7 MB · Views: 88
  • Η Βαγγελιώ παρήγγειλε.MP3
    21.2 MB · Views: 88
  • Κατέβα κόρη μ' κι άνοιξε-Μια γαλάζια περιστέρα.MP3
    17.7 MB · Views: 95
Και η συνέχεια...

Attachments

• Μπατάρκεν(Τούρκικο).MP3
    11.5 MB · Views: 83
  • Μπιζέρισα βαρέθηκα.MP3
    15.5 MB · Views: 86
  • Όσα βουνά κι αν πέρασα.MP3
    10.2 MB · Views: 104
  • Σαν παίρνω έναν ανήφορο-Βαριά είναι τα ξένα.MP3
    14.7 MB · Views: 93
Ο δάσκαλος Καραμάνης εκτός από κορυφαίος εκτελεστής της ψαλτικής μας τέχνης ήταν και ένας μοναδικός τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών. Τα μόνα τραγούδια που έχω εγώ στην κατοχή μου από τον δάσκαλο είναι αυτά εδώ, από μια παλιά ηχογράφηση, και σας τα παραδίδω με χαρά.
Γλυκύτατος! Ευχαριστούμε πολύ!

Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο εδώ απ' ότι στην αντίστοιχη κασέτα, έχει άλλη γλύκα και έκφραση. Στην εμπορική κασέτα μπορώ να πω πως μου ακούγεται πολύ απόκοσμο το άκουσμα.

... και αυτά από παλαιότερη εκτέλεση , αχρονολόγητη .
Ότι είναι παλαιότερη φαίνεται και από την χροιά της φωνής που είναι ευλύγιστη και πιο φρέσκια.

Attachments

• Κομμάτι1.mp3
    1.8 MB · Views: 49
  • Κομμάτι2.mp3
    1.6 MB · Views: 33
  • Κομμάτι3.mp3
    2 MB · Views: 31
  • Κομμάτι4.mp3
    999.5 KB · Views: 25
... και αυτά από παλαιότερη εκτέλεση , αχρονολόγητη .
Ότι είναι παλαιότερη φαίνεται και από την χροιά της φωνής που είναι ευλύγιστη και πιο φρέσκια.

Βελβεντό Κοζάνης, 1960, για τις ανάγκες του εκεί ραδιοφωνικού σταθμού.

Βελβεντό Κοζάνης, 1960, για τις ανάγκες του εκεί ραδιοφωνικού σταθμού.

περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω ηχογράφηση ;
δηλαδή είναι στουντιακή ; την έχετε ολόκληρη ;

Back