Ποιοί ψάλλουν κάθε μέρα στην Αγία Τριάδα Πειραιώς;

Stavros78

Σταύρος Ζαχαρίου
Μήπως γνωρίζει κάποιος από τους συναδέλφους ποιοί έψελναν σήμερα το πρωί στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Πειραιώς; Είχε αναμετάδοση η Πειραϊκή εκκλησία. Ο Δεξιός πρέπει να ήταν ο Γρ. Νταραβάνογλου;

Επίσης ο Αναστάσιος Μωραγιάννης πότε ψέλνει εκεί; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το ποιός ψάλλει και πότε;

Ευχαριστώ.

Υπενθύμιση γι' αυτό το θέμα. Σήμερα 11 Μαίου έψελνε ο Ε. Σφακιανάκης δεξιά. Αριστερά ποιός έψελνε όμως; Τηλεφώνησα στο ναό και μου είπαν ότι είναι κάποιος Βαλάντης αλλά δεν ήξεραν επώνυμο. Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Ευχαριστώ.

Υπενθύμιση γι' αυτό το θέμα. Σήμερα 11 Μαίου έψελνε ο Ε. Σφακιανάκης δεξιά. Αριστερά ποιός έψελνε όμως; Τηλεφώνησα στο ναό και μου είπαν ότι είναι κάποιος Βαλάντης αλλά δεν ήξεραν επώνυμο. Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Ευχαριστώ.

Βαλάντης Σαραφείδης. Τέλεια φωνή για όποιον τον έχει ακούσει. Μοναδικός!!

Υπενθύμιση γι' αυτό το θέμα. Μήπως γνωρίζει κάποιος το πρόγραμμα για το ποιοί ψάλλουν στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πειραιώς τις καθημερινές (Πρωτοψάλτες & Λαμπαδάριοι); Ευχαριστώ.

Το Ψαλτολόγιον έλαβε την παρακάτω ενημέρωση:

Δευτέρα : Νικ. Μποσίνης - Βασ. Κουτσόγιαννος
Τρίτη : Βασ. Κουτσόγιαννος - Βαλάντης Σαραφείδης
Τετάρτη : Ευαγ. Σφακιανάκης - Άγγελος Κορτιάνος
Πέμπτη : Χουρμ. Νταραβάνογλου - Βασ. Κουτσόγιαννος
Παρασκευή : Γρηγ. Νταραβάνογλου - Βασ. Κουτσόγιαννος
Σάββατο : Ζαχ. Κοντοφρύδης - Βασ. Κουτσόγιαννος

Last edited:
Ευχαριστούμε πάτερ για την πληροφόρηση. Αυτή τη βδομάδα κατάφερα ν'α ακούσω όλες τις πρωινές ακολουθίες. Η μοναδική διαφορά ήταν την Τρίτη που έψαλλε ο Β. Κουτσόγιαννος με τον Α. Κορτιάνο αντί του Σαραφείδη.

Επίσης σήμερα ο Γρ. Νταραβάνογλου ήταν απλά φοβερός. Έχει ηχογραφήσει κάποιος τον Όρθρο & Θ. Λειτουργία και μπορεί ν' ανεβάσει κάτι; Ευχαριστώ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος το πλήρες πρόγραμμα για το ποιοί ψάλλουν κάθε μέρα στην Αγία Τριάδα Πειραιώς; Ευχαριστώ.

Δευτερα -Τεταρτη και Παρασκευη,αριστερα ο Ματθαιος Παντουβακης,πολυ καλος φιλος και ψαλτης,μαθητης του Γ. Χατζηχρονογλου.
Δεξια,καποιες απο τις παραπανω μερες,αν οχι ολες,ψαλλει ο Γρ. Νταραβανογλου.

Τελικά το πρόγραμμα πρέπει να έχει ως ακολούθως:

Δευτέρα : Βασ. Κουτσόγιαννος - Ματθαιος Παντουβάκης
Τετάρτη : Γρηγ. Νταραβάνογλου - Ματθαιος Παντουβάκης
Παρασκευή : Ευαγ. Σφακιανάκης - Ματθαιος Παντουβάκης

Tο πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

Δευτέρα : Βασ. Κουτσόγιαννος - Ματθαιος Παντουβάκης
Τετάρτη : ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ - Ματθαιος Παντουβάκης
Παρασκευή : Ευαγ. Σφακιανάκης - Ματθαιος Παντουβάκης

Ο Γρηγορης Νταραβανογλου σταματησε οριστικα, αμμεσως μετα το Πασχα κ δεν θα ξαναψαλλει καμια Τεταρτη.Το κενο του δεν εχει καλυφθει ακομα απο εναν συγκεκριμενο ιεροψαλτη.Περιστασιακα,το καλυπτω εγω η οποιος συναδελφος μπορει.Στα κενα εχω αναλαβει εγω να καλυπτω τις θεσεις,προσπαθωντας να φερνω οσο το δυνατον καλυτερους ιεροψαλτες μπορω.Γι'αυτο,σας παρακαλω πολυ,θα ηθελα την καλοπροαιρετη παντα γνωμη σας, για οτι ακουτε που δεν σας αρεσει.

Last edited:
Μπορεί να μας διαφωτίσει ο φίλος Βαλάντης ποιός ψάλλει σαν Λαμπαδάριος κατά τις καθημερινές ακολουθίες (Όρθρος & Θ. Λειτουργία) του Ι.Ν. Αγίας Τρίαδας Πειραιώς;

Ευχαριστώ.

Δεξιά ψάλλουν οι ακόλουθοι:

Δευτέρα : Ματθαιος Παντουβάκης
Τρίτη : Βαλάντης Σαραφείδης
Τετάρτη : Ματθαιος Παντουβάκης
Πέμπτη : Χουρμ. Νταραβάνογλου
Παρασκευή : Ευαγ. Σφακιανάκης
Σάββατο : Ζαχ. Κοντοφρύδης

Για τις πιο πάνω μέρες ψάλλει ο ίδιος Λαμπαδάριος που δεν γνωρίζω ποιός είναι.

Ευχαριστώ.

Δεξιά ψάλλουν οι ακόλουθοι:

Δευτέρα : Ματθαιος Παντουβάκης
Τρίτη : Βαλάντης Σαραφείδης
Τετάρτη : Ματθαιος Παντουβάκης
Πέμπτη : Χουρμ. Νταραβάνογλου
Παρασκευή : Ευαγ. Σφακιανάκης
Σάββατο : Ζαχ. Κοντοφρύδης

Για τις πιο πάνω μέρες ψάλλει ο ίδιος Λαμπαδάριος που δεν γνωρίζω ποιός είναι.

Ευχαριστώ.

ο Κουτσόγιαννος Βασίλης σταμάτησε να ψάλει άραγε;μέχρι Αύγουστο που ήμουν Αθήνα τον άκουγα απο το ράδιο της Πειραικης.confused:

Πάντως με τόσους ψάλτες οι τακτικοί-πιστοί σίγουρα δεν βαριούνται!!! :D

Όχι μόνον βαριούνται αλλά καμιά φορά κλείνουν και το ραδιόφωνο γιατί δεν αντέχουν την αποκρουστική ρινοφωνία κάποιου συγκεκριμένου "ψάλτη"!
Για τον εαυτό μου βέβαια γράφω, όπου δεν το αντέχω βρέ παιδια αυτό το άκουσμα!
Δεν γνωρίζω ποιός είναι, αλλά επειδή ακούω κάθε πρωΐ, είναι ο μόνος ρινόφωνος, είναι δε και δεξιός!!

Θα μπορούσε κάποιος από τους συναδέλφους να μας διαφωτίσει για το ποιοί ψέλνουν από Δευτέρα μέχρι Σάββατο το πρωί στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πειραιώς;

Ευχαριστώ πολύ.

Γνωρίζετε ποιοι ψάλλουν τις καθημερινές στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Πειραιώς;

Back