Γκίκας Ευάγγελος: Τραγούδι σε σπίτι φίλων - Βόλος 18/01/2012

aposto

Παλαιό Μέλος
Βολος 18-01-2012
Κ ενα τραγουδι για ολους τους φιλους περαν της Βυζαντινης Μουσικης που ολοι λατρευουμε κ αγαπαμε.Το βιντεακι το τραβαω ο ιδιος με το κινητο μου γι αυτο κ η ποιοτητα του ηχου δεν ειναι τοσο καλη.
Ενας απλος αυθορμητισμος απο ολους μας.
Χαιρετισμους πολλους στους φιλους εκει κ ιδιαιτερως στον κ.Γιαννη Πουργιανο ο οποιος υπηρξε επι 10 συναπτα ετη αριστερα απο τον Πρωτοψαλτη Λαρισης κ.Κυριαζη Δασκαλουδη.
Βαγγελη μου να εισαι καλα κ σ ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας για ολα κ γενικα για τον τοσο καλο κ απλο χαρακτηρα που εχεις κ που παντα μας συγκινεις.http://www.youtube.com/watch?v=6iT6WIVrDsc&feature=youtube_gdata

Συγχαρητήρια αδελφέ Ευάγγελε.Τι να πει κανείς; Ένα μεγάλο ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας με χαρά το τάλαντό σου.....:)

Για σου Αποστόλη μου! Κέρνα μας τέτοια! Δώσε πολλούς χαιρετισμούς στον κυρ-Βαγγέλη

Στο τουμπερλέκι είναι ο γιός του Γιάννη Πουργιανού Παντελής...

Ναι φιλε Βασιλη ειναι ο Παντεληs ο γιοs του Γιαννη του Πουργιανου του αδελφου ετσι νιωθω γι αυτον,που αξιζει να σημιωθει πωs εκανε 10 χρονια λαμπαδαριοs απεναντι στο βουνο που λεγεται Κυριαζηs.Περασαμε πραγματικα τοσο ομορφα εκεινο το βραδυ που δεν περιγραφεται απο το πρωι που εψαλλε ο Βαγγεληs στην εκκλησια στο χωριο μου τον Ριζομυλο Βολου εωs κ αργα το βραδυ στο σπιτι του φιλου μαs του Γιωργου οπου κ μαs τραγουδησε.Ητανε το κατι αλλο.Έπεται κ συνεχεια κ μαλιστα θα ανεβασω ενα τραγουδι που ειπε καταπληκτικα για την Μανα που η λεξη αυτη τα λεει ολα κ το οποιο θα το αφιερωσω σε ολα τα μελη του φορουμ με πολυ αγαπη κ σεβασμο γι αυτουs που τιs εχουνε αλλα κ γι αυτουs που τιs εχουνε χασει.Η μανα δεν ξεχνιεται οσα χρονια κ αν περασουνε οσο κ να μεγαλωσουμε παντα ερχεται στο νου κ τον γεμιζει με τιs πιο ωραιεs αναμνησειs.Μια παρακληση,δεν φιλοσοφω απλα ειναι λογια που βγαινουν απο μεσα μου αυτη τη στιγμη κ θελω να τα μοιραστω με ολουs γι αυτο δεν θελω να παρεξηγηθω.

Ανεβαζω ενα τραγουδι ακομα απο εκεινο το βραδυ που ειμαστε μαζι με τον Βαγγελη στο σπιτι ενος φιλου στον Βολο.Αυτο το τραγουδι το αφιερωνω σε ολα τα μελη του φορουμ με πολλη αγαπη για την λεξη αυτη που ακουει στο ονομα Μανα κ τα λεει ολα.http://www.youtube.com/watch?v=uqQL_ApMjd4&feature=youtube_gdata

Back