Ανεβάζω μια άλλη διασκευή του Ζ' Εωθινού Δοξαστικού (πάρα πολύ όμορφη) σύμφωνα με χειρόγραφό του Άρχοντα και την αντίστοιχη ηχογράφηση.
Υ.Γ. Για αποφυγή παρεξηγήσεων αναφέρω πως άλλαξα σε 2-3 σημεία κάποια ισοκρατήματα.
Χαρακτηριστική η θέση στο ξεκίνημα , εμπνευσμένη από Θεμιστοκλή Γεωργιάδη
Ανεβάζω ξανά το Ζ' Εωθινό διορθωμένο ως προς τη στοίχιση. Παρακαλώ οι συντονιστές ν'αντικαταστήσουν το αρχικό αρχείο. Ευχαριστώ.Ανεβάζω μια άλλη διασκευή του Ζ' Εωθινού Δοξαστικού (πάρα πολύ όμορφη) σύμφωνα με χειρόγραφό του Άρχοντα και την αντίστοιχη ηχογράφηση.
Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων αναφέρω πως άλλαξα σε 2-3 σημεία κάποια ισοκρατήματα.
Επισυναπτω μια και τελειωσαν εδω και μερες τα δοξαστικα του Πεντηκοσταριου .....τα εντεκα εωθινα δοξαστικα σε συνθεση του Θρασυβουλου Στανιτσα!!! Δεν θυμαμαι να τα εχω ανεβασει !!!!Η γραφη ειναι του καλου μου φιλου Ευστρατιου Παπαιωαννου!!!!
Παρατηρώ το Ζ΄εωθινό, που θα ψαλεί αύριο. Κανένα από τα χειρόγραφα που έχω δει δεν αρχίζει κατ' αυτόν τον τρόπο. Αλλά και η συνέχεια είναι διαφορετική. Δεν εξέτασα όλο το δοξαστικό προσεκτικά, ούτε κι αυτά των άλλων ήχων. Ποια είναι η πηγή του PDF;
Η εκτέλεση του Ζ΄εωθινού ταιριάζει με τα χειρόγραφα και όχι με το PDF. Αυτό δεν ακολουθεί ούτε τα χειρόγραφα τα περιεχόμενα στην έκδοση του Χρ. Τσιούνη.
Επισυναπτω μια και τελειωσαν εδω και μερες τα δοξαστικα του Πεντηκοσταριου .....τα εντεκα εωθινα δοξαστικα σε συνθεση του Θρασυβουλου Στανιτσα!!! Δεν θυμαμαι να τα εχω ανεβασει !!!!Η γραφη ειναι του καλου μου φιλου Ευστρατιου Παπαιωαννου!!!!