P
PANROUST
Guest
!!!!!!!
Last edited:
Ψηφιακὴ επεξεργασία, κείμενα και παραχώρησις υπὸ του θεολόγου και πρωτοψάλτου Παναγιώτου Παπασταύρου.
Για όσους δεν κατάλαβαν,όταν ζήτησα συγγνώμη εννοούσα σε περίπτωση όπου είχαν ξανά ανεβεί πάλι στο ψαλτολόγιο.Αρχικό μήνυμα απο Ρουστέμης Παναγιώτης
Αν κάποιος τα έχει ανεβάσει ζητάω συγγνώμη.
Καλησπέρα σας.
Σήμερα μίλησα προσωπικός με τον κ.Διονύσιο Ανατολικιώτη και μεχρί εδω. ...
Σέ συγχαίρω κι ἐγώ Παναγιώτη γιά τήν στάση σου καί τήν εἰλικρίνειά σου, κάτι πού ἔχω ἤδη ἀντιληφθεῖ καί ἀπό τήν διά ζώσης γνωριμία μας.Καλησπέρα σας.
Σήμερα μίλησα προσωπικός με τον κ.Διονύσιο Ανατολικιώτη και μεχρί εδω.
Θα ζητήσω και δημόσιος συγγνώμη από τον κ.Ανατολικιώτη.
Όντως τα αρχεία τα κατέβασα από την ιστοσελίδα εδώ http://www.symbole.gr/musice/2010-08-20-19-33-04/343--321974 αλλά το έκανα με καλή προαίρεση.Εξάλλου τα ηχητικά που ανέβασα στο ψαλτολόγιο δεν τα παρουσίασα σαν δικά μου.Μάλλον το λάθος που έκανα ήταν που δεν αναφέρθηκα από που τα βρήκα.Και αυτό το αναρωτήθικα σήμερα το πρωί (λίγο αργά).
Για όσους δεν κατάλαβαν,όταν ζήτησα συγγνώμη εννοούσα σε περίπτωση όπου είχαν ξανά ανεβεί πάλι στο ψαλτολόγιο.
Κ.Μπουλμπουτζή Ιωάννη σας ευχαριστώ για την υπεράσπιση μου αλλά μην παρεξηγήτε τον κ.Ανατολικιώτη έχει δίκαιο.Από αγανάκτηση τα έγραψε γιατί έχει ξανασυμβεί τέτοια παρόμοια περίπτωση ως προς την ιστοσελίδα του.
Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ.Ανατολικιώτης είναι βαθύς γνώστης της β.μουσικής και δεν μπορώ να πώ τίποτα παραπάνω.
σε βαθμό να μου στείλει κάποιο εξώδικο.
μάλιστα... αρχίσαμε πάλι
Τα παραπάνω τρία μηνύματά μου θεωρήθηκαν συκοφαντικά και υβριστικά από τον κ. Ανατολικιώτη σε βαθμό να μου στείλει κάποιο εξώδικο. Ως εκ τούτου, και μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία, θέλω να ξεκαθαρίσω αυτό που δεν έγινε μάλλον αντιληπτό από το τελευταίο μήνυμά μου και γι' αυτό θεώρησε πως διέπραξα συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του. Στο παραπάνω μου μήνυμα, λοιπόν, δεν υπενόησα υλικό που προέρχεται άμεσα από CD του εμπορίου αλλά υλικό που ηχογραφήθηκε από ραδιοφωνικές εκπομπές. Όπως με ενημέρωσε, υπάρχει το ελεύθερο από τον νόμο για δημοσίευση τέτοιου υλικού. Με διαβεβαίωσε ακόμη, όπως διαβεβαιώνει και δημόσια στη σελίδα του, πως, και με το υπόλοιπο δημοσιευμένο υλικό, δεν παραβιάζει δικαιώματα τρίτων και έχει άδεια από τους δημιουργούς του όπου είναι απαραίτητο. Το λέω αυτό προς αποκατάστασιν της φήμης του την οποία ενδεχομένως να έθιξα με την ασαφή μου διατύπωση.
Ακόμη, από το σημείο που θεωρούνται τα μηνύματά μου υβριστικά, και προκειμένου να μη δημιουργούνται εχθρότητες και διαφορές ανούσιες, αφού κοινός στόχος όλων μας είναι η διάδοση της μουσικής μας, παρακαλώ τον κ. διαχειριστή να αποσύρει τα παραπάνω μηνύματά μου.
Τα παραπάνω τρία μηνύματά μου θεωρήθηκαν συκοφαντικά και υβριστικά από τον κ. Ανατολικιώτη σε βαθμό να μου στείλει κάποιοΩς εκ τούτου, και μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία, θέλω να ξεκαθαρίσω αυτό που δεν έγινε μάλλον αντιληπτό από το τελευταίο μήνυμά μου και γι' αυτό θεώρησε πως διέπραξα συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του. Στο παραπάνω μου μήνυμα, λοιπόν, δεν υπενόησα υλικό που προέρχεται άμεσα από CD του εμπορίου αλλά υλικό που ηχογραφήθηκε από ραδιοφωνικές εκπομπές. Όπως με ενημέρωσε, υπάρχει το ελεύθερο από τον νόμο για δημοσίευση τέτοιου υλικού. Με διαβεβαίωσε ακόμη, όπως διαβεβαιώνει και δημόσια στη σελίδα του, πως, και με το υπόλοιπο δημοσιευμένο υλικό, δεν παραβιάζει δικαιώματα τρίτων και έχει άδεια από τους δημιουργούς του όπου είναι απαραίτητο. Το λέω αυτό προς αποκατάστασιν της φήμης του την οποία ενδεχομένως να έθιξα με την ασαφή μου διατύπωση.εξώδικο.
Ακόμη, από το σημείο που θεωρούνται τα μηνύματά μου υβριστικά, και προκειμένου να μη δημιουργούνται εχθρότητες και διαφορές ανούσιες, αφού κοινός στόχος όλων μας είναι η διάδοση της μουσικής μας, παρακαλώ τον κ. διαχειριστή να αποσύρει τα παραπάνω μηνύματά μου.
Μόνο αν με βεβαιώσει κάποιος νομικός ότι δικαιούμαι να το ανεβάσω θα το κάνω. Καταλαβαίνετε πως δε θέλω να δώσω λαβές για παραπάνω αντιδράσεις...
εγω πάντως περνάω καλά. πότε θα κάνουμε κανένα συνέδριο να βρεθούν τα μέλη του φόρουμ από κοντά, να πιούμε κανά καφέ, να ψάλλουμε; όταν βάλουν τον γιάννη στη φυλακή και του πηγαίνουμε τσιγάρα;
εἴμαστε μαζί σου. Τὸ forum εἶναι γιὰ νὰ περνᾶμε καλὰ
εγω πάντως περνάω καλά. πότε θα κάνουμε κανένα συνέδριο να βρεθούν τα μέλη του φόρουμ από κοντά, να πιούμε κανά καφέ, να ψάλλουμε; όταν βάλουν τον γιάννη στη φυλακή και του πηγαίνουμε τσιγάρα;