Κοινωνικό Θεοφανείων

Κατά προτίμηση σύντομο σε ήχο βαρύ..
Ευχαριστώ...Καλό υπόλοιπο εορτών..

Γεια σου πατρίδα!
φρεσκοσκαναρισμένο από πολυγραφημένο χειρόγραφο του άρχοντα Βασιλείου Νικολαΐδη, στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Attachments

• Koinwnikon Theofaneiwn.pdf
    247.7 KB · Views: 569
Ευχαριστώ όλους...και ιδιαιτέρως τον συντοπίτη μου Ν.Γιάννου..:wink:
Θα τα αξιοποιήσω αναλόγως...:)

Υπαρχει μηπως πουθενα το κοινωνικο αυτο σε ήχο δεύτερο;;
Το έχει κανεις;;

Προλαβαίνετε να κάμετε μια προσαρμογή σε αντίστοιχα κοινωνικά αινείται των κλασικών συνθετών.

Και γώ εδώ που είμαι τώρα αντιγράφω με μολυβάκι σε άσπρο χαρτί κάποιες θέσεις , τα υπόλοιπα εκ στήθους .... βιβλία μουσικά δεν έχω μαζί μου, και πρέπει αύριο να ψάλλω και μάλιστα σωστά ~

Γνωρίζει μήπως κανείς τίνος μάθημα ψάλλει ο Θρασύβουλος Στανίτσας το 1967; (Το ακούτε εδώ). Το λέω γιατί μου φαίνεται πως κάποιος συμψάλλει μαζί του, επομένως θα υπήρχε κείμενο.

Γνωρίζει μήπως κανείς τίνος μάθημα ψάλλει ο Θρασύβουλος Στανίτσας το 1967; (Το ακούτε εδώ). Το λέω γιατί μου φαίνεται πως κάποιος συμψάλλει μαζί του, επομένως θα υπήρχε κείμενο.

Επί τη Βάσει Γλυκέος, Μπερεκέτ....

Last edited:
Γεια σου πατρίδα!
φρεσκοσκαναρισμένο από πολυγραφημένο χειρόγραφο του άρχοντα Βασιλείου Νικολαΐδη, στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης.
Άρχοντα χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Τα ισοκρατήματα είναι του Νικλαϊδη;
ευχαριστώ

(Διαγράφεται η πρώτη λέξη:wink:) χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Τα ισοκρατήματα είναι του Νικολαϊδη;
ευχαριστώ
Όπως βλέπετε, το αρχικό σας μήνυμα .... λογοκρίθηκε...:D
Αντεύχομαι ομοίως! Στο κοινωνικό αυτό του Νικολαΐδη δεν υπάρχει καμιά επέμβαση... Συνεπώς και τα ισοκρατήματα είναι δικά του!

Και σε PDF.
Γιατί κόψατε τό κρατηματάκι; (Καλά κάνατε)
Φαίνεται ὅμως στό ἀρχεῖο τοῦ 2ου μηνύματος καί στοῦ Δομέστικου.

Ἠχογράφηση καί ἐδῶ.

Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν σέ νέο θέμα: Περί του ήχου του κοινωνικού των Θεοφανείων.

Καθώς καί ἀπό ἀντιγραφή καί μετακίνηση Κοινωνικόν Θεοφανείων - ήχος βαρύς – Πέτρου λαμπαδαρίου [ερμηνεία: Ευάγγελος Σολδάτος]

Last edited:
Μηπως καποιος εχει το Κοινωνικο του Καραμανη των Θεοφανειων σε ηχο Βαρυ διατονικο?Ας το ανεβασει σε pdf παρακαλω?!?!?!?!

Back