giorgos052 Γεώργιος Μ. Καλογερόπουλος Dec 17, 2010 #1 ανεβάζω μια ηχογράφηση απο την χθεσινή αγρυπνία στο Ναό που είμαι. Είναι το ''Εις Μνημόσυνο κοινωνικό Ηχος Α''. Οι κριτικές δικές σας. Attachments VN680143.WMA 1 MB · Views: 94
ανεβάζω μια ηχογράφηση απο την χθεσινή αγρυπνία στο Ναό που είμαι. Είναι το ''Εις Μνημόσυνο κοινωνικό Ηχος Α''. Οι κριτικές δικές σας.
Γ Γεώργιος Κ. Σιαπερόπουλος Guest Dec 17, 2010 #3 giorgos052 said: ανεβάζω μια ηχογράφηση απο την χθεσινή αγρυπνία στο Ναό που είμαι. Είναι το ''Εις Μνημόσυνο κοινωνικό Ηχος Α''. Οι κριτικές δικές σας. Click to expand... Πολύ καλή ηχογράφηση καθαρό άκουσμα, χωρίς καμμία επεξεργασία του ήχου, κατανυκτική ψαλμωδία. Μπράβο.
giorgos052 said: ανεβάζω μια ηχογράφηση απο την χθεσινή αγρυπνία στο Ναό που είμαι. Είναι το ''Εις Μνημόσυνο κοινωνικό Ηχος Α''. Οι κριτικές δικές σας. Click to expand... Πολύ καλή ηχογράφηση καθαρό άκουσμα, χωρίς καμμία επεξεργασία του ήχου, κατανυκτική ψαλμωδία. Μπράβο.
giorgos052 Γεώργιος Μ. Καλογερόπουλος Dec 17, 2010 #4 Ναι είναι του Δημητρίου Σουρλατζή ηχος Α'. Σας ευχαριστώ κύριε Σιαπερόπουλε κάθε κριτική είναι δεκτή γιατι αυτό με βοηθάει να μελετάω όλο και ποιο πολύ αυτήν την υπέροχη τέχνη που λέγεται Βυζαντινή Μουσική.
Ναι είναι του Δημητρίου Σουρλατζή ηχος Α'. Σας ευχαριστώ κύριε Σιαπερόπουλε κάθε κριτική είναι δεκτή γιατι αυτό με βοηθάει να μελετάω όλο και ποιο πολύ αυτήν την υπέροχη τέχνη που λέγεται Βυζαντινή Μουσική.