ixadin
Ηχάδιν
Υπάρχει και σε άλλους πρόβλημα κωδικοποίησης της γλώσσας στο "Εισαγωγή Στοιχείων"; (Μπαίνω από Chrome).
Ναι και σε εμένα από Firefox σε Linux. Απλώς παίζεις με τις κωδικοποιήσεις:wink:
Υπάρχει και σε άλλους πρόβλημα κωδικοποίησης της γλώσσας στο "Εισαγωγή Στοιχείων"; (Μπαίνω από Chrome).
Εμένα σε linux (ubuntu 10.10) και Firefox (3.6.12) κανένα πρόβλημα με την κωδικοποίηση στην εισαγωγή στοιχείων.Ναι και σε εμένα από Firefox σε Linux. Απλώς παίζεις με τις κωδικοποιήσεις:wink:
Κοίτα, μια ενδιάμεση λύση είναι η εξής: να μην υπάρχει μεν login, αλλά η φόρμα εισαγωγής να μην εισάγεται αμέσως αλλά μόνο αφού την εγκρίνεις εσύ ή κάποιος συνεργάτης σου στο administration. Το θέμα είναι ότι έτσι θα καθυστερεί η εισαγωγή νέων στοιχείων. Θα έλεγα για την αρχή ας το αφήσουμε χύμα, αφού υπάρχει ανάγκη να γίνουν πολλές καταχωρήσεις, κι όταν καταχωρηθεί το μεγαλύτερο μέρος του Ψαλτολογίου ή αν προκύψει πρόβλημα με άσχετες εισαγωγές, βλέπουμε.Β. Για τη διόρθωση-διαγραφή υπάρχει ένα θέμα. Εάν μπορεί ο καθένας μπορεί εν δυνάμει ένας «άσχετος» ή το χειρότερο «κακόβουλος» να τα κάνει μπάχαλο και να μην ξέρεις τι είναι σωστό και τι όχι. Πρέπει νομίζω εφόσον δεν γίνεται login από το χρήστη να το δια χειρίζεται κάποιος υπεύθυνος.
Login να βάλουμε;
γ. Μόλις πρωτοεμφανίζεται η σελίδα στο searh.html ήδη έχει 900τόσες καταχωρήσεις και όσο προστίθενται τόσο αργεί η εμφάνισή της. Μήπως θα έπρεπε να ήταν αλά google, δηλ. είτε στη σελίδα αναζήτησης να μην υπήρχε τίποτα είτε (καλύτερο) να υπήρχε ένας ορισμένος αριθμός από τις καταχωρήσεις και μετά να σου τα εμφάνιζε κατά σελίδες;
Για δώσε κανα παράδειγμα να καταλάβουμε, γιατί εδώ τα πεδία στις διάφορες κατηγορίες είναι δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες...Εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω σε μεγάλες ιστοσελίδες, όπου έχει μόνο τα πεδία και διαλέγεις και αμέσως προσαρμόζονται τα αποτελέσματα. Το αλά google το βρίσκω λίγο brutal. Άσε που βλέποντας τα έτοιμα πεδία, μπαίνεις και σε πειρασμό να δοκιμάσεις και άλλες γεύσεις.
π.Συμεών την ευχή σας.Νομίζω πώς θά ἦταν πολύ χρήσιμο νά ὑπάρχει καί πεδίο χρονολογίας γιά τά ἠχητικά καί τά χργφ. Γιά δέ τά ἔντυπα, ἀντίστοιχα, τίτλος καί χρονολογία ἐκδόσεως. Ἐμένα τουλάχιστον θά μέ ἐξυπηρετοῦσε τά μέγιστα.
Εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω σε μεγάλες ιστοσελίδες, όπου έχει μόνο τα πεδία και διαλέγεις και αμέσως προσαρμόζονται τα αποτελέσματα. Το αλά google το βρίσκω λίγο brutal. Άσε που βλέποντας τα έτοιμα πεδία, μπαίνεις και σε πειρασμό να δοκιμάσεις και άλλες γεύσεις.
Αγαπητέ φίλε, δεν ξέρω κατά πόσο έχει βοηθήσει τεχνικά ο Νϊκος Θεοτοκάτος, κατά τ' άλλα το έργο αυτό είναι ιδέα, σχεδιασμός, υλοποίηση και ανάπτυξη από έναν μόνο άνθρωπο, τον Νίκο Δεσπότη και νομίζω καιρός είναι να αρχίσουμε να βάζουμε όλοι - τουλάχιστον περισσότεροι - ένα χεράκι, για να προχωρήσει αυτή η ωραία προσπάθεια...Πολλες ευχαριστιες και στα υπολοιπα μελη που συνεβαλλαν για να ολοκληρωθει το σπουδαιο αυτο εργο!...