Απο πρόβα της χορωδίας του Συλλόγου Μουσικοφίλων στη Κων/πολη γύρω στο 1960. Χοράρχης ο Θρασύβουλος Στανίτσας.
Στο Ο πόσων αγαθών, στο <<θών>> ακούγεται μια πόρτα που θέλει λάδωμα.
Τόσες φορές που το έχω ακούσει, θα πάω να το ψάλω και θα κάνω κ τη πόρτα.
Ας μου πει κ κάποιος ποιό είναι το Νο. 9....
Επίσης, ας μας πει κάποιος ποιό είναι ακριβώς αυτό το Χερουβικό (Track 12)
προσωπική παρατήρηση: Ακούστε το Εργαστήρι Ψαλτικής του Παϊβανά και συγκρίνετε....
Επίσης, ας μας πει κάποιος ποιό είναι ακριβώς αυτό το Χερουβικό (Track 12)
Απο πρόβα της χορωδίας του Συλλόγου Μουσικοφίλων στη Κων/πολη γύρω στο 1960. Χοράρχης ο Θρασύβουλος Στανίτσας. Θα ανεβάσω κ άλλα, πρέπει να φύγω τώρα.....
Ηθελα να ρωτησω :
1ον : Ειναι απο προβα οπως γραφεις ή ειναι η κανονικη συναυλια ;
2ον : Ο κ. Παϊβανας εχει καμει μια σχετικη επεξεργασια αυτης της ηχογραφησης . Αυτη εχεις ανεβασει ή προκειται για αλλη κοπια ;
Ευχαριστω .
Signomi gia to Greeklish.
Ap oti mou eipe o idios einai prova. Episis de mou eipe an exei kanei epexergasia.
Prepei na exei k alles ixografiseis. Ep eukairia to www.paivanas.gr de mou emfanizetai. Xerei kaneis an symvainei tipota?
Oi ixografiseis den einai apo to www.paivanas.gr, mou tis eixe dosei prosfata k ton euxaristo poly.
Επίσης, το χορωδιακό χερουβικό σε ήχ. πλ. α' δεν είναι του Πρίγγου, αλλά μάλλον του Ναυπλιώτου, καθώς το ψάλλει σε κάποια ηχογράφηση. Θα το ανέβαζα, αλλά το έχω ντουμπλαρισμένο με soprano, ενώ έχω ακούσει ότι στην κανονική ηχογράφηση δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.
Ας μου πει κ κάποιος ποιό είναι το Νο. 9....