κάτι πιο νεώτερο δεν υπάρχει ? αυτό φαίνεται να έχει κάποιες διαφορές με τα πιο σύγχροναΥπάρχει ένα σχετικό βιβλίο, ονομαζόμενο «Συλλειτουργικόν», στην Ανέμη. Είναι έκδοση του 1862.
Έχει αναφερθεί και εδώ, και συζητήθηκε σ' αυτό το θέμα.
Έκδοσις του 1992 (πνευματικά δικαιώματα;).
http://ia301530.us.archive.org/1/items/EgkolpionTouAnagnostou/Egkolpion-tou-anagnostou.djvu
Προσπάθησα από ένα παλιό βιβλίο να κάνω το καλύτερο.Αν δεν σας κάνει κόπο ένα "ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ " για το συνταξιούχο πλέον άρρωστο πατέρα μου Ιερέα Γεώργιο
Εὐχαριστοῦμε!
Πολύ καλή ψηφιοποίηση!
Μόνον πού ἔβαλες τό ἐξώφυλλο τῆς νέας ἔκδοσης καί μᾶς τρόμαξες
Περαστικά στόν πατέρα!
Τώρα παρατήρησα (αν και έχω και την έντυπη έκδοση του 1992) ότι Αίνοι δεν υπάρχουν παρά μόνο το Πάσα πνοή και το Αινείτε και οι στίχοι.
Πως θα διαβάσεις όμως (χύμα) τους Αίνους όταν θα διαβάσεις και μικρά δοξολογία σε μνήμη μη εορταζομένου Αγίου; (χωρίς να ανατρέξεις στο Μ. Ωρολόγιον ή αλλού)
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κίνησή σου, αλλά δεν τα ζητώ, διότι τα έχω και έντυπα το συλλειτουργικόν και τα εγκόλπια (παλαιό και νέο).
Ήταν ρητορική η ερώτησή μου, διότι βλέπω τους γύρω μου να ξαφνιάζονται όταν αναγινώσκω χύμα τους Αίνους χωρίς να ψάλλω ούτε το Πάσα πνοή, όταν το απαιτεί το τυπικόν.
Να'σαι πάντα καλά!
Προσπάθησα από ένα παλιό βιβλίο να κάνω το καλύτερο.Αν δεν σας κάνει κόπο ένα "ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ " για το συνταξιούχο πλέον άρρωστο πατέρα μου Ιερέα Γεώργιο
Φίλος μᾶς ἔστειλε τήν ψηφιοποίηση τοῦ live67 μέ σελιδοδεῖκτες. Τήν κατεβάζετε ἀπό ἐδῶ.
Τόν εὐχαριστοῦμε.
Επειδή το λίνκ δεν λειτουργεί, έφτιαξα ξανά bookmarks στην ψηφιοποίηση τοῦ "live67" και το ανεβάζω...
Πρόσθεσα στο pdf και την στιχολογία των Αίνων (από το Συλλειτουργικόν της Σιμωνόπετρας που ανέβασε ο "parianos" εδώ, ώστε να είναι πιό ολοκληρωμένο.
Λείπουν οι σελίδες 5, 6 του βιβλίου;Δεν πρόσεξα ότι το pdf ηταν μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο, με αποτέλεσμα να μην το ανεβάσει. Το έκανα zip και το ανεβάζω ξανά...
Λείπουν οι σελίδες 5, 6 του βιβλίου;
!!!
adobe 11 pro