Σπάνιες Ηχογραφήσεις!!!

Johnsteff

Στεφούλης Ιωάννης
Ξαναστέλνω...
 

Attachments

  • ΑΚΟΥΣΟΝ ΘΥΓΑΤΕΡ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ 6-9-81.mp3
    4.4 MB · Views: 284
  • ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ -ΧΡΥΣΑΝΘΟΣΣ.mp3
    18.4 MB · Views: 331
  • ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΠΛ Β΄ ΒΙΟΛΑΚΗ.mp3
    7.2 MB · Views: 391
  • ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΑΛΑΣΗ 6-9-81 ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ.mp3
    3.7 MB · Views: 297
  • ΣΕ ΥΜΝΟΥΜΕΝ ΧΙΟΥΖΑΜ.mp3
    1.4 MB · Views: 236
  • ΧΕΡΟΥΒΙΚΟ ΗΧΟΣ Γ΄ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ.mp3
    10 MB · Views: 334
  • ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ.mp3
    18.4 MB · Views: 269
Last edited:

georgiosben

Γιώργος Μπενέτσης
Αγαπητέ Johnsteff η ηχογράφησει με τους Βαλληνδρά-Καραμάνη δεν κατεβαίνει. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε μένα ή ειναι κάτι άλλο. Θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να την ξανα κατέβαζες. Ευχαριστώ.
 

dimskrekas

Δημήτρης Σκρέκας
Σε mac παίζει κανονικά. Μάλλον για να παίξει και σε pc χρειάζεται να το μετονομάσετε (το κενό που υπάρχει στην ονομασία του track μεταξύ Καραμάνη Χρυσάθνου ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ -ΧΡΥΣΑΝΘΟΣΣ.mp3 πιθανόν να δημιοργεί πρόβλημα). Δοκιμάστε το όνομα ως ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ.mp3 και κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει.
 

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Με την τελευταία επεξεργασία του αρχικού μηνύματος χάθηκαν οι λεπτομέρειες που γράφατε για την ηχογράφηση. Θα μπορούσατε να τις ξαναστείλετε;
 

Johnsteff

Στεφούλης Ιωάννης
Η συγκεκριμένη εκτέλεση των Βαλληνδρά Καραμάνη Χρυσάνθου έγινε τον Νοέμβριο του 1982 στον Αγ. Γργόριο Παλαμά, στον πανηγυρικό εσπερινό.
 

Johnsteff

Στεφούλης Ιωάννης
Μια από τις πιο όμορφες στιγμές μου στο αναλόγιο του Καραμάνη ήταν όταν έψαλλε το Άγιος Άγιος του Μ. Βασιλείου. Γι' αυτό και ανεβάζω αυτήν εδώ την ηχογράφηση, η οποία υπάρχει στην κασσέτα των Χριστουγέννων και Θεοφανείων, αλλά έχει παραληφθεί από την ανατύπωσή της στο δίσκο και στο cd που κυκλοφορούν.

Καλή ακρόαση.

κ. Λιναρδάκη, αυτός που συμψάλλει με τον Καραμάνη στην δοξολογία είναι ο ανεψιός του, ο Γιώργος Καραμάνης. Λαμπαδάριος του Καραμάνη, ο οποίος εδώ ακούγεται μόνον μια φορά, ήταν τότε ο Δημήτρης ο Κακανάς. Η συγκεκριμένη εκτέλεση της δοξολογίας είναι πιστεύω από τις πιο ωραίες εκτελέσεις που έχουν γίνει ποτέ!
 

Attachments

  • ΑΓΙΟΣ ΑΓΙΟΣ Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ.mp3
    3 MB · Views: 351
Top