Απολαυστε Στανιτσα του 1972 .
13-2-1972 Κυριακη Αποκρεω και ηχος Γος .
Καλη Ακροαση .
τότε ήμουν ενός χρονών.... Που να ήξερα τότε τί έχανα.
Αγαπητέ κυρ-Βαγγέλη, ευχαριστούμε για την ωραία αυτή και ολοκληρωμένη ηχογράφηση. Όμως, νομίζω ότι πρόκειται για τον ψηφιακό δίσκο που εξέδωσε ο "Σύλλογος Μουσικοφίλων Κων-λεως" πριν 5-6 χρόνια. Το είχα αγοράσει τότε κι έχει τα ίδια ακριβώς κομμάτια...
Μήπως η δική σου ηχογράφηση έχεις κάτι παραπάνω;
...νομίζω ότι πρόκειται για τον ψηφιακό δίσκο που εξέδωσε ο "Σύλλογος Μουσικοφίλων Κων-λεως" πριν 5-6 χρόνια. Το είχα αγοράσει τότε κι έχει τα ίδια ακριβώς κομμάτια...
Καλή Ακρόαση!!!!!!!!
Όποιος έχει και τις υπόλοιπες Κυριακές του Τριωδίου του έτουςας κάνει τον κόπο να της ανεβάσει προς όφελος όλων μας!!!!!!!1972
Σας Ευχαριστώ πολλύ!!!!!!!!!!
Εξακολουθω να ενισταμαι ! Ειναι ο Αρχοντας του 1972 εδω ;
κ.Σκρεκα τι λετε ;
Δεν έχουμε λόγους να αμφιβάλουμε για την αλήθεια των παρατιθεμένων στοιχείων εδώ . Πρόκειται για ηχογράφηση από το αρχείο του Θ. Γιαννούτα.
δγσ
Οντως υπαρχει ενα θεμα. Ακουγεται μεγαλος και κουρασμενος στη συγκεκριμενη ηχογραφηση...
Το μεγαλυτερο θεμα ομως ειναι , οτι το ακουνε μονο δυο !!
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο με τη φωνή του εκάστοτε ηχογραφημένου. Τα τότε μηχανήματα εγγραφής δεν ήταν και πολύ πιστά στην εγγραφή και αναπαραγωγή, αφού οι διακυμάνσεις στην ταχύτητα εγγραφής επηρεάζουν σημαντικά το αποτέλεσμα.
Π.χ., εάν το μηχάνημα γύριζε την ταινία με μια α ταχύτητα κατά την εγγραφή, σε κάποιο άλλο μηχάνημα (σπανιότερα και στο ίδιο) εάν η αναπαραγωγή ήταν μεγαλύτερη του α ακούγεται ψιλή η φωνή με λίγο "τσιμπιμένο" ίσο και πιο νεανική, ενώ αν είναι μικρότερη, συμβαίνει το αντίθετο.
Συνήθως όπου μπλέκονται μπαταρίες, όταν εξασθενούν, γυρίζει πιό αργά η εγγραφή και η αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε σωστό μηχάνημα είναι γρήγορη.
Κάποια άλλα μηχανήματα και μπομπίνες έχουν και επιλογές ταχύτητας, οπότε άλλα έγραφε ο ένας και άλλα άκουγε ο άλλος...