Καραμπασης Δανιηλ=Χερουβικο (Βαγ Λιναρδακη) ηχος Γος

vagelis

Antonia Xristoforaki Linardaki.
Επισυναπτω χερουβικο (ηχητικο και μουσικο κειμενο) δικης μου συνθεσης σε ηχο Γο . Ψαλλει ο πρωτοψαλτης του Ιερου Ναου Αγιας Αικατερινης , Δανιηλ Καραμπασης . Θερμα τον ευχαριστω .
 

Attachments

  • 9'14''=ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ Δανιηλ=χερουβικον τριτος Β.Λ.mp3
    3.7 MB · Views: 1,181
  • 03 Χερ. Γ΄ ήχου Ευαγγέλλου Λιναρδάκη.pdf
    250.3 KB · Views: 1,414

vagelis

Antonia Xristoforaki Linardaki.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και τους δύο.

ΥΓ Με την ευκαιρία θα ήθελα να θυμίσω μια παλαιότερη πρότασή μου.

Γιωργο
Οπως ξαναεγραψα , δεν εχω καμια αντιρηση στην προταση σου , η οποια με τιμα ιδιαιτερα και σε ευχαριστω θερμα . Βεβαια να συμφωνει και ο Δανιηλ , αν και απο οτι εχουμε συζητησει δεν εχει αντιρηση .
Καποια στιγμη θα τελειωσουμε τον κυκλο των χερουβικων (λειπει ο Αος ηχος και ο βαρυς) και τοτε ισως τα ανεβασω ξανα ΟΛΑ μαζι .
Οπως εγραψαν καποιοι φιλοι , οντως τα χερουβικα μου ειναι καπως δυσκολα , ξεφευγωντας απο τα συνηθη ΚΛΑΣΣΙΚΑ (Πετρου , Φωκαεα κλπ) . Αλλα δηστυχως οταν τα εγραφα , τα εγραφα για αποκλειστικη χρηση απο εμενα . Καθως δεν διεκδικω ουτε κατ΄ ελαχιστο τον τιτλο του μελοποιου , δεν περιμενα οτι καποια στιγμη θα εβγαιναν ''στην φορα'' . Ειναι γραμμενα πανω στα δικα μου ακουσματα (τοτε αλλα και ως και σημερα) , κατα το δυνατον προσαρμωσμενα σε στυλ Πριγγου , Στανιτσα (κυριως) , Θεσσαλονικεων κλπ ,
διηνθισμενα με καποιες προσωπικης αντιληψης θεσεις . Προσωπικα αυτα και αλλα παρομοια ψαλλω κατα καιρους τοσα χρονια , καθως βεβαια και αυτα των μεγαλων ψαλταραδων που προανεφερα .
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και παλι .
 

xarpan0

Νέο μέλος
Επισυναπτω χερουβικο (ηχητικο και μουσικο κειμενο) δικης μου συνθεσης σε ηχο Γο . Ψαλλει ο πρωτοψαλτης του Ιερου Ναου Αγιας Αικατερινης , Δανιηλ Καραμπασης . Θερμα τον ευχαριστω .

Ευχαριστούμε κ.Λιναρδάκη για το ωραίο χερουβικό το οποίο χωρίς να δανειστεί μουσικές φράσεις από κλασσικά μαθηματα εν τούτοις ειναι έντεχνο μα και σοβαρό και μέσα στο πλαίσιο του πατριαρχικού ύφους!!! και ... Οπώς ειπα και σε άλλο μύνημά μου καλό θα ήτο να ορθογραφηθούν από κάποιον και να καθαρογραφτούν!!Αναμένομεν τα υπόλοιπα !!!
Χαράλαμπος Παντελάκης!!
 
Άκουσα το Χερουβικό του κ. Καραμπάση Δανιήλ. Από τα καλύτερα που έχω ακούσει, με πολύ καθαρή και μελωδική φωνή. Συγχαρητήρια. Σας ευχαριστώ.
 
Top