N Nikolaos + Jun 4, 2010 #2 Αν έχει κανείς την καλοσύνη να κάνει το γάμο pdf γιατί δεν μπορώ να τον κατεβάσω ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν έχει κανείς την καλοσύνη να κάνει το γάμο pdf γιατί δεν μπορώ να τον κατεβάσω ευχαριστώ εκ των προτέρων.
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Jun 4, 2010 #3 Ορίστε! ΥΓ. Δεν ξέρω γιατί βγήκε τόσο μεγάλο Attachments GAMOS-XEIROGRAFA STANITSA.pdf 4 MB · Views: 1,336
N Nikolaos + Jun 4, 2010 #4 Σύντομα θα ανεβάσω και τα παραλειπόμενα του Γάμου από μία άλλη εκδοχή του Άρχοντα, νομίζω και πιο παλαιότερη(συνέχεια των χειρογράφων που περιέχει το απολυτίκιο και το κοντάκιο του Μεγάλου Κωνσταντίνου). Η πιο σύγχρονη είναι η αριθμημένη.
Σύντομα θα ανεβάσω και τα παραλειπόμενα του Γάμου από μία άλλη εκδοχή του Άρχοντα, νομίζω και πιο παλαιότερη(συνέχεια των χειρογράφων που περιέχει το απολυτίκιο και το κοντάκιο του Μεγάλου Κωνσταντίνου). Η πιο σύγχρονη είναι η αριθμημένη.
N Nikolaos + Jun 5, 2010 #5 Η παλιά ακολουθία του γάμου του Άρχοντα! Attachments AkolouthiaGamouStanitsa.pdf 647.2 KB · Views: 1,363
P psaltaki ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΙΡΤΣΙΟΣ Jun 5, 2010 #6 Ευχαριστουμε πολυ κ.Νίκο!Υπαρχει μήπως κατι σε ηχητικο απο την παλιά ακολουθια του γάμου;
N Nikolaos + Jun 5, 2010 #7 psaltaki said: Ευχαριστουμε πολυ κ.Νίκο!Υπαρχει μήπως κατι σε ηχητικο απο την παλιά ακολουθια του γάμου; Click to expand... Από τον Άρχοντα δε νομίζω, εγώ τουλάχιστον δεν έχω κάτι.
psaltaki said: Ευχαριστουμε πολυ κ.Νίκο!Υπαρχει μήπως κατι σε ηχητικο απο την παλιά ακολουθια του γάμου; Click to expand... Από τον Άρχοντα δε νομίζω, εγώ τουλάχιστον δεν έχω κάτι.
Κ Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου Παλαιό Μέλος Jun 5, 2010 #8 Τί βλέπουν τα μάτια μας σήμερα;;;;;;;;;;; Χίλια ευχαριστώ!!!!
Π πεταστής Παλαιό Μέλος - Χαράλαμπος Feb 12, 2017 #9 Λίγο πιο καθαρή και συμμαζεμένη η ακολουθία του Γάμου από τη παλιά ακολουθία του Στανίτσα Attachments Ακολουθία Γάμου (Θ.Στανίτσα).pdf 562.4 KB · Views: 186