Επισυναπτω στιχους δοξολογιας δικης μου συνθεσης σε δευτεροπρωτο .
Ψαλλει ο πρωτοψαλτης του Ιερου Ναου Αγιας Αικατερινης Πετραλωνων Δανιηλ
Καραμπασης . Θερμα τον ευχαριστω .
Εχετε ανεβασει κ το μουσικο κειμενο κ. Βαγγελη?
Οχι δεν το εχω ανεβασει (προς το παρων) . Πως την βρισκεις απο ακουσμα ;
Μαλλον σωστη η παρατηρηση σου φιλε Χαρη.Να πω την αληθεια μου δεν το προσεξα.Συνηθως οτι γραφω το λεω με την μια και μια που περναω και τα ισοκρατηματα!!μετα το ακουω για τυχον λαθη μα το απηχημα μου ξεφυγε!!γιατι σου λεει ο Δανιηλ ποιος ακουει το απηχημα ??..........Ενας καλος δασκαλος μουσικης ..Ευχαριστω για την υποδειξη!!με την ευκαιρια ευχαριστω και τους υπολοιπους για τα καλα τους λογια και τον φιλο Ευαγγελο βεβαια για την ωραια δοξολογια που εγραψε!!!!Ωραία και μερακλίδικη δοξολογία του κυρ-Βαγγέλη στο (ωραίο και μερακλίδικο) καρτζιάρ, εκτελεσμένη (ωραία και μερακλίδικα:wink από τον Δανιήλ! Ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα.
Μια μικρή ένσταση στο απήχημα όμως. Στον Δι η ποιότητα είναι Νεανές και αυτό θάπρεπε να πούμε αφού από Δι είναι γραμμένο το μάθημα. Εγώ βέβαια, αν έπρεπε να πω κάτι θα έλεγα Νε :wink:
Λεπτομέρεια αυτό βέβαια, η εκτέλεση είναι εξαιρετική (ούτε κι ο τεχνητός ισοκράτης δεν με ενοχλεί πια )
Χάρης
Εἶδα ὅτι οἱ δυό ΜΕΓΑΛΟΙ συναντήθηκαν… καί προσπάθησα νά τούς βάλω ἀντάμα.
Ἐδῶ θά βρεῖτε τό ἐξαίρετο κείμενο ... καί ὡς attachment τήν ἀπίθανη ἀπόδοση τοῦ Δανιήλ ....