Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου
Παλαιό Μέλος
Καλημέρα.Τελικά είναι ορθότετο να αναζητήσω τους χαιρετισμούς σε αυτήν την ενότητα.Μήπως τους έχει κανείς σε σύνθεση από τον άρχοντα;
Aπό χειρόγραφο του άρχοντα έχω γράψει τους χαιρετισμούς. Εάν υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον, μπορώ να το επισυνάψω.
Aπό χειρόγραφο του άρχοντα Θρ.Στανίτσα, έχω γράψει τους χαιρετισμούς με το πρόγραμμα του Στ.Σουλδάτου. Το επισυνάπτω και πιστεύω να είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα.
Aπό χειρόγραφο του άρχοντα Θρ.Στανίτσα, έχω γράψει τους χαιρετισμούς με το πρόγραμμα του Στ.Σουλδάτου. Το επισυνάπτω και πιστεύω να είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα.
Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση αλλά και τον κόπο σας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Μετά μάλιστα και το ανέβασμα των χαιρετισμών υπό του Χρ.Θεοδοσόπουλου αλλά και από άλλους δασκάλους και κλασσικούς, το θέμα έχει καλυφθεί πλήρως.
Αλήθεια ο άρχων είχε γράψει και τα του αριστερού στους χαιρετισμούς;
Αγαπητέ domesticus, εκτός από pdf, μπορείς να εγκαταστήσεις στο σύστημά σου τις γραμματοσειρές του κ. Σουλδάτου. Πληροφορίες εδώ.
Εγώ πάλι, ότι είναι γραμμένο με τη παραπάνω σειρά γραμματοσειράς τα <<διαβάζει>> ο υπολογιστής μου κανονικα, όμως τους χαιρετισμούς δεν μπορεί να τους διαβάσει...
ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ;64847 said:Αν θυμάμαι καλά, στις νέες συνθέσεις του Ν.Γ. (ποιός είν' αυτός ρε παιδιά;) υπάρχουν "Χαίρε Νύμφη" και "Αλληλούια".
Πάντως υπάρχει σίγουρα τυπωμένο, στο Τριώδιό του.Υπαρχει και το "Τη Υπερμαχω..." σε χειρογραφο απ τον Αρχοντα?
Αγαπητέ Στράτο.Ευχαριστώ για την προσφορά.Αν δεν σου κάνει κόπο έλεγξε το κείμενο από την σελίδα 12 και κάτω γιατί έχει προβλήματα[π.χ.δύο σελίδες η μία πάνω στήν άλλη η φθογγόσημα χωρίς κείμενο.Ευχαριστώ πολύ.Καλλή Σαρακοστή και καλλή δύναμη.Aπό χειρόγραφο του άρχοντα Θρ.Στανίτσα, έχω γράψει τους χαιρετισμούς με το πρόγραμμα του Στ.Σουλδάτου. Το επισυνάπτω και πιστεύω να είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα.