P
ptz
Guest
...
Last edited:
-Ανεβάζω σε φωτογράφηση δύο ασματικά-σύνθεση του αείμνηστου Δασκάλου.Το ένα το έχει επισυνάψει στην αργή Δοξλογία Α ήχου Ιακώβου και το άλλο στην πλ.Δ ήχου του ιδίου.Είναι νέα και αυτόνομη σύνθεσή του,χωρίς τα γνωστά [διασκευή-κατ εκτέλεση κλπ].Βέβαια κυρίως αφορούν τον συνάδελφο κ.Τσακίρογλου,που μας παρέχει απλόχερα μέλη Ορθρου καθαρογραμμένα και γνήσια,αν έχει την καλωσύνη,να τα καθαρογράψει και να τα επισυνάψει αναλόγως. Ευχαριστώ Π.ΤΖ
Σε έναν γνώστη της αξίας του έργου του Πέτρου, είναι δύσκολο να πω όχι :wink:. Ευχαριστούμε για την προσφορά.-Δεν το ζητώ από τον αγαπητό κ.Τσακίρογλου γιατί ξέρω ότι έχει πολύ δουλειά αυτό το καιρό.Π.ΤΖ
ΠΑΝ.ΤΖΑΝΑΚΟΣ;63664 said:-Αγαπητέ Χρήστο σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τον κόπο σου και την προσφορά σου και εδώ και γενικώς.
-Τώρα γιά τα δύο συγκεκριμένα ασματικά. Εγώ όταν ψάλλω τις δύο αυτές δοξολογίες τα χρησιμοποιώ,γιατί τα αυθεντικά του Ιακώβου είναι κάπως εκτεταμένα και δεν μας παίρνει ο χρόνος.Αλλωστε γι αυτό τόν λόγο τα μελοποίησε ο Δάσκαλος-όπως και μου είχε πεί.
-Τα διαχώρισα από τις αντίστοιχες Δοξολογίες που τα είχε ο Δάσκαλος,επειδή πάντα λέω τις αυθεντικές από την Πανδέκτη.
-Και ένα ''αντίδωρο'',που μπλέκονται δύο μεγάλοι.Ο Πέτρος σύνθεση και ο Θρ.Στανίτσας ερμηνεία.Καταβασίες Στίβει θαλάσσης.
-Και πάλι ευχαριστίες γιά όλα.Π.ΤΖ