Ευχαριστηριο - Γενεθλια - Τσαμκιρανης Ματθαιος

vagelis

Antonia Xristoforaki Linardaki.
Αγαπητοι Φιλοι

Επανελθων απο τις αναγκαστικες ''διακοπες'' μου , θα ηθελα να ευχαριστησω τα μελη του φορουμ που με διαφορους τροπους επικοινωνησαν μαζι μου και μου ευχηθηκαν τα καλλιτερα για την υγεια μου . Τα λογια τους μου δινουν κουραγιο και δυναμη στο δυσκολο τριμηνο που ακολουθει . Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ .

Αυριο 29 τρεχωντος εχω γενεθλια και σαν δωρακι επισυναπτω καποιες ηχογραφησεις με τον αειμνηστο πρωτοψαλτη Ματθαιο Τσαμκιρανη . Ειναι απο κασετες (που εγιναν σιντι) που ειχε εκδωσει ο αειμνηστος Ματθαιος . Τις επισυναπτωμενες ηχογραφησεις και πολλες αλλες , μου τις ειχε δωσει ο ιδιος ο αειμνηστος το 2002 , με το δικαιωμα (μου) να τις χρησιμοποιω στις εκπομπες μου
ή οπου αλλου νομιζω . Αιωνια του η μνημη .

Καλη Ακροαση .

Attachments

• 01=1'25''= Εις πολλά έτη.mp3
    502.9 KB · Views: 284
  • 02=3'15''=Ανοιξαντάρια Φωκαέως.mp3
    1.1 MB · Views: 352
  • 03=3'21''=Κύριε εκέκραξα Ιακώβου β΄.mp3
    1.2 MB · Views: 283
  • 04=1'45''=Τα πάθη τα σεπτά.mp3
    617.6 KB · Views: 215
  • 05=6'48''=Θεοτόκε Παρθένε οκτάηχο Γεωργιάδου.mp3
    2.3 MB · Views: 337
  • 06=1'06''=Πάσα πνοή α΄.mp3
    390.9 KB · Views: 247
  • 07=3'29''Ερχόμενος ο Κύριος.mp3
    1.2 MB · Views: 244
  • 08=3'28''=Εξέδυσάν με.mp3
    1.2 MB · Views: 243
  • 09=3'16''=Τον Δεσπότην.mp3
    1.1 MB · Views: 278
  • 10=2'23''=Ψυχή μου ψυχή μου.mp3
    839.5 KB · Views: 255
Αγαπητοι Φιλοι

Επανελθων απο τις αναγκαστικες ''διακοπες'' μου , θα ηθελα να ευχαριστησω τα μελη του φορουμ που με διαφορους τροπους επικοινωνησαν μαζι μου και μου ευχηθηκαν τα καλλιτερα για την υγεια μου . Τα λογια τους μου δινουν κουραγιο και δυναμη στο δυσκολο τριμηνο που ακολουθει . Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ .

Αυριο 29 τρεχωντος εχω γενεθλια και σαν δωρακι .........Καλη Ακροαση .

Αγαπητέ Φίλε Ευάγγελε!!!!!!!!!
Χρόνια Σου Πολλά και Υπερευλογημένα.
Να ζήσεις σαν τα Ψηλά της Λεβεντογέννας Κρήτης τα βουνά, και ο Πανάγαθος Κύριος, τη Πρεσβεία Πάντων των Αγίων τους Οποίους Δοξάζεις εκ Νεότητός σου Ψάλλων εκ Καρδίας, και των Ευχών Απάντων Ημών των Μελών του Ψαλτολογίου ( και όχι μόνον βεβαίως βεβαίως ) να Υπερευλογεί Ὀλους τους Πόθους σου.

Ως ένα μικρό αντίδωρο για τα Πλούσιά σου Δώρα, επισυνάπτω μία Ζεμπεκιά του Σωκράτη Μάλαμα, την ''Πριγγιπέσσα'', και νοιώθω πως εάν είμασταν κοντά θα την χορεύμαμε μαζί.
Το ένα αρχείο σε .rar έχει ένα βιντεάκι σε .avi και ανοίγει με VLC media player.
Το άλλο είναι σε mp3 για όσους αδυνατούν να το ανοίξουν.
Τα κατέβασα από την παρακάτω δ/νση, που ολοι μπορείτε να δείτε.

http://www.youtube.com/watch?v=YYG6Q4O8x08

Στην γειά σου Ευάγγελε!!!!!!!!
Βασίλης Κιαμηλίδης

Attachments

• Sokratis Malmas Prigipessa mou.mp3
    3.5 MB · Views: 27
  • Sokratis Malmas Prigipessa mou.rar
    7.4 MB · Views: 15
Αγαπητοι Φιλοι

Αυριο 29 τρεχωντος εχω γενεθλια και σαν δωρακι επισυναπτω καποιες ηχογραφησεις με τον αειμνηστο πρωτοψαλτη Ματθαιο Τσαμκιρανη .

Πολλά πολλά πολλά Χρόνια Πολλά κ.Βαγγέλη !!!

Σας εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα γερός και δυνατός και ραντεβού το καλοκαίρι στην Κρήτη για καφέ στη Μαρίνα για ψαλτοκουβέντα ...!!!:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! :)

Αυριο 29 τρεχωντος εχω γενεθλια και σαν δωρακι επισυναπτω καποιες ηχογραφησεις
.

Φίλε Βαγγέλη, χρόνια σου πολλά καί νά εἶσαι πάντα καλά.
Εἶσαι ἀπό τίς ψυχές πού ξέρουν νά προσφέρουν, γί αὐτό νά εἶσαι βέβαιος ὅτι ὁ Θεός θά σοῦ χαρίζει πάντα ὑγεία καί εὐτυχία, ἄσχετα ἄν ἐσύ μέ τό παραμικρό τρομοκρατήθηκες (!).:eek:
Μέ ἀγάπη Χριστοῦ
Ἀθανάσιος Μπακαλούδης
Υ.Γ.
Δέν σέ τηλεφωνῶ, οὔτε σου στέλνω προσωπικά μηνύματα, γιατί σκέπτομαι ὅτι πιθανόν νά ἐνοχλῶ.

Φίλε Βαγγέλη, χρόνια σου πολλά καί νά εἶσαι πάντα καλά.
Εἶσαι ἀπό τίς ψυχές πού ξέρουν νά προσφέρουν, γί αὐτό νά εἶσαι βέβαιος ὅτι ὁ Θεός θά σοῦ χαρίζει πάντα ὑγεία καί εὐτυχία, ἄσχετα ἄν ἐσύ μέ τό παραμικρό τρομοκρατήθηκες (!).:eek:
Μέ ἀγάπη Χριστοῦ
Ἀθανάσιος Μπακαλούδης
Υ.Γ.
Δέν σέ τηλεφωνῶ, οὔτε σου στέλνω προσωπικά μηνύματα, γιατί σκέπτομαι ὅτι πιθανόν νά ἐνοχλῶ.

Θαναση Ευχαριστω και δεν ενοχλεις .

Back