V_Zacharis
Παλαιό Μέλος
Αν νομίζεις ότι μόνο εσύ υπάρχεις σ' αυτό το φόρουμ, κι ότι οι απαντήσεις μου μόνο σ' εσένα αναφέρονται, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.Βασίλη, μεγάλο κομπλεξ έχεις με την επωνυμία, και εγώ σου απαντώ επώνυμα, εαν δεν το έχεις δει, μάλλον υπάρχει πρόβλημα!
Ασφαλώς κι έχω διαπιστώσει κ.Ελευθεριάδη ότι είστε επώνυμος (δύσκολο να μην το δεις), άρα ίσως να υποψιαζόσασταν ότι μπορεί και να μην αναφέρομαι σ' εσάς; Τόσο δύσκολο είναι;;;
Ασφαλώς και το γνωρίζω, και φαντάζομαι κι όσοι παρακολουθούν την συζήτηση.Κοίτα Βασίλη, επειδή παίζεις με τις λέξεις και προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος, δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκαιο!
Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις ότι ούτε απορία έχω, ούτε πρόβλημα με τον άνθρωπο... Δεν ψάχνω να βρω κάτι. Αν έψαχνα τον ξέρω τον τρόπο.Επαναλαμβάνω εάν έχεις, που έχεις πρόβλημα με τον άνθρωπο βρες το τηλέφωνό του και επικοινώνησε μαζί του να λύσεις την απορία που έχεις. Εάν τόσο πολύ θέλεις να βρεις την αλήθεια για κάτι, τότε ψάχνεις να την βρεις ανεξαρτήτου κόστους και τρόπου.
Αν θέλεις να προσφέρεις κάτι πέραν των πολυτίμων σχολίων σου (γιατί δεν έχω δει άλλη δική σου προσφορά στο φόρουμ-μισό-όχι ένα-αλλά ούτε μισό, αρχείο δεν έχω δει ν' ανεβάζεις μέχρι τώρα από οτιδήποτε), βρες αυτή την καταγραφή του δοξαστικού ή πάρε τηλέφωνο και ηχογράφησε τον κ.Χατζημάρκο να εξηγεί τι ήθελε να κάνει εκεί που εσύ πιστεύεις ότι εγώ τον παρεξήγησα (ή τον κατηγόρησα
Μετά τα ξαναλέμε.
Εμένα δεν μου καίγεται καρφί για το αν το κάνει έτσι ή γιουβέτσι ή κοκορέτσι. Ούτως ή (γ)αλλέως δεν είναι του γούστου μου η εν λόγω σύνθεση. Εσύ όμως αν νομίζεις ότι αδικείται κάποιος και θες ν' αποκαταστήσεις την αλήθεια πράξε αναλόγως.